Dos detinguts per robar 2.000 euros en mòbils en una botiga de telefonia de Lleida

Dos detinguts per robar 2.000 euros en mòbils en una botiga de telefonia de Lleida| Redacció – Fotografia: Mossos d’Esquadra

 

El cos de Mossos d'Esquadra van detenir dimarts a Lleida dos homes de 19 i 24 anys, de nacionalitat algeriana i amb domicili desconegut, com a presumptes autors d'un robatori amb força en una botiga de telefonia. A un dels detinguts també se'l relaciona amb un altre robatori amb força en una botiga de roba.

Els fets es remunten a la matinada del passat dia 13 d'abril, quan es va produir un robatori amb força en una botiga del carrer Ramon Llull de Lleida. Dos desconeguts van forçar la reixa metàl·lica i una porta de vidre per tal d'accedir a l'interior i, un cop dins, van sostreure tretze telèfons mòbils, valorats en uns 2.000 euros i 300 euros de la caixa enregistradora.
 
Arran d'aquests fets es va obrir una investigació que va permetre identificar els dos presumptes autors del robatori. El passat dimarts, 5 de maig, va finalitzar la investigació amb la detenció a Lleida dels dos lladres.
 
Les gestions fetes pels investigadors van permetre imputar, al detingut de 24 anys, la presumpta autoria d'un altre robatori amb força. Concretament, se'l relaciona amb un robatori comès el 27 d'abril en una botiga de roba del carrer Blondel de Lleida. El detingut va forçar la reixa metàl·lica i la porta d'accés del local i, un cop a l'interior, va sostreure peces de roba valorades en 1.780 euros.
 
La investigació continua oberta i no es descarta que els detinguts estiguin implicats en altres il·lícits penals.
 
Els detinguts, tots dos amb antecedents, han passat aquest dimecres a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.