Sense Categoria

Dos detinguts, un menor d’edat, per robar en cotxes estacionats a Lleida

Avatar
  • agost 16, 2018
  • 3 min read
Dos detinguts, un menor d’edat, per robar en cotxes estacionats a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar la passada nit al carrer Darrera Sant Martí de Lleida en rebre un avís d’un robatori en un vehicle estacionat per dos individus. Un cop al lloc, els agents van comprovar que un turisme Seat Ibiza tenia un vidre trencat i tot seguit van localitzar dos individus al carrer Camp de Mart, a l’altura del carrer Onofre Cerveró, que coincidien plenament amb la descripció donada.

 

Els van aturar i els van identificar com a P.H.J., de 40 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, i un noi de setze anys i veí de Lleida. Els agents també van comprovar que molt pròxim al Seat Ibiza hi havia dos vehicles que també havien estat forçats. Davant els fets, els agents van detenir P.H.J. i el noi de setze anys com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en interior de vehicle i van iniciar les diligències corresponents.

 

Altres robatoris a Lleida en els darrers dies

La setmana passada, també la Guàrdia Urbana, va anar fins a l'avinguda de Sant Ruf de Lleida en rebre un avís d'un possible robatori en un local. En arribar al lloc, els agents van observar dos joves, un que amagava una motxilla entre uns matolls i un altre que amagava una bossa entre les taules de la terrassa d'un bar proper, i tot seguit com aquests intentaven seure en un banc. En aproximar-se els agents, van veure que un d'ells deixava una capsa sota el banc. 

 

Tot seguit, els agents van identificar aquests joves com a N.Y., de dinou anys i W.H., de divuit anys, ambdós nascuts al Marroc, i van comprovar que dins la motxilla hi havia un arc de serra i diverses fulles de serra, dins la bossa hi havia diverses eines, com un tornavís i una palanca entre altres i la capsa deixada sota el banc era d'un producte de tractament capil·lar.

 

Els agents van comprovar que aquests joves havien accedit al local, situat a l'altura d'un primer pis, escalant més de dos metres d'alçada i serrant els barrots d'una finestra, i que dins hi havia la caixa enregistradora oberta. Davant els fets, els agents ven detenir N.Y. i W.H. com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força i han iniciat les diligències corresponents.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *