Sense Categoria

Dues dones roben en una botiga de Lleida i donen cops de crossa a la responsable

Avatar
  • octubre 4, 2018
  • 2 min read
Dues dones roben en una botiga de Lleida i donen cops de crossa a la responsable

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest dimecres a una botiga del carrer Major de Lleida en rebre una trucada de la responsable que va denunciar que una hora abans dues dones havien entrat al seu establiment i havien amagat dins la seva bossa diversos objectes de la botiga. Seguidament, la responsable de la botiga del carrer Major de Lleida va explicar als agents que les dues dones volien sortir de la botiga les van aturar i les dones van començar a fer crits i cops al mobiliari fins que una d'elles va colpejar amb la crossa que portava una de les treballadores de la botiga.

 

Finalment les dos dones van marxar de l'establiment del carrer Major, no obstant, van aconseguir emportar-se alguns objectes. Tot seguit, els agents van iniciar la recerca i van localitzar una d'aquestes dones a la plaça de la Catedral de Lleida. En aquest sentit, la van identificar com a M.T.L.G., de 47 anys i de nacionalitat espanyola, i van comprovar que dins la seva bossa portava un carregador de mòbil i una bateria externa de mòbil que pertanyien a la botiga del carrer Major on s'havia produït el robatori. Davant els fets, els agents van detenir M.T.L.G. com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb violència i/o intimidació i van iniciar les diligències corresponents. Malgrat tot, els agents de la Guàrdia Urbana no van poder detenir l'altra dona implicada en el robatori a la botiga.

 

D'altra banda, també aquest dimecres a les 15.00 hores de la tarda una patrulla de la Guàrdia Urbana va observar a la plaça del Dipòsit de Lleida un individu que tenia exposades a la venda diverses peces de roba, sabates i altres objectes diversos. Els agents van denunciar aquest individu, de 32 anys, nascut al Marroc i veí de Lleida, per realitzar venda ambulant a la via pública sense autorització.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *