Sense Categoria

Les dones i els joves tindran prioritat a les parades dels mercadets de Lleida

Avatar
  • febrer 5, 2020
  • 3 min read
Les dones i els joves tindran prioritat a les parades dels mercadets de Lleida

L'Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Consum, Comerç i Mercats, realitza aquest mes de febrer el concurs de parades vacants dels mercats del Camp d'Esports i Barris Nord. Com a novetat, en aquesta renovació de les parades, es donarà prioritat a les dones i a joves que puguin estar interessats en el concurs.

 

En aquest sentit, es valorarà en els criteris d'adjudicació que la persona sol·licitant per exercir l'activitat sigui una dona, i es considerarà positivament que sigui menor de 35 anys.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

La Paeria aposta per l'equitat i la igualtat en tots els àmbits de govern municipal

La regidora de l'àrea, Marta Gispert, insisteix en el fet que «la Paeria aposta per l'equitat i la igualtat en tots els àmbits de govern municipal, també quan parlem de mercats de marxants, un sector i un col·lectiu especialment sensibles». Gispert ha subratllat que «treballem per facilitar les màximes sortides professionals tant a les dones com a les persones joves, perquè és una línia estratègica de la nostra forma d'entendre la política en clau de foment de l'emprenedoria i de generar les majors oportunitats».

 

En el moment de la licitació, al mercat del Barris Nord hi ha cinc parades vacants, destinades a la venda d'equipament per a la persona i per a la llar, i altres nou parades, a la zona destinada a la venda de fruita i verdura en qualitat de productors. En el cas del mercadet de Camp d'Esports es podrà concursar per cinc parades d'equipament de la persona i de la llar; per vuit quadres en la zona destinada a la venda de fruita i verdura en qualitat de productors i per 4 quadres més a la zona de venda de flors i plantes.

 

Continua treballant en la modernització dels mercats de marxants de la ciutat

La Regidoria de Consum, Comerç i Mercats continua treballant en la modernització dels mercats de marxants de la ciutat, en la formació de les persones que hi exerceixen de paradistes i en accions que culminin en uns mercats més moderns i que no generin impactes mediambientals negatius per manca de cultura de reciclatge i per l'ús de bosses de plàstic.

 

També et poden interessar…

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *