Les donacions també omplen de roses els hospitals lleidatans

Els professionals sanitaris de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, Santa Maria i els diferents centres d'atenció primària de la ciutat no entenen de dies festius.

 

La seva tasca és tan important aquests dies que segueixen al peu del canó malgrat les celebracions que la resta de ciutadans viuen, encara que sigui des dels seus balcons. Com no podria ser d'una altra manera, la diada de Sant Jordi es va viure amb molta il·lusió per part dels lleidatans que, malgrat i estar confinats, van voler omplir els seus balcons de roses, de dracs i d'il·lusió.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

La visita del Marraco i una dolça donació de mel

En aquest sentit, van ser diverses entitats les quals van voler traslladar als professionals sanitaris de la ciutat la màgia d'aquesta festivitat catalana en forma de roses. Un exemple va ser la donació que va realitzar l'Associació Espanyola Contra el Càncer a Lleida, la qual va entregar desenes de roses per al personal d'oncologia de l'Arnau de Vilanova. D'altra banda, una altra de les accions més significatives va ser la de la visita del Marraco a les portes de l'hospital per tal d'agrair també per la seva part la feina incansable que duent a terme des de fa més d'un mes.

 

Paral·lelament, segueixen les donacions per part d'empreses que volen aportar el seu gra de sorra en aquesta causa i donar el suport que es mereixen els professionals que ajuden a sobreviure als infectats pels coronavirus. Una de les donacions més dolces ha estat la de l'empresa Mel Alemany, la qual va enviar diversos paquets de mel amb un clar missatge: «Que l'energia natural de les abelles us protegeixi». Que així sigui!