Una dona de 99, tercera víctima mortal amb coronavirus a l’Estat

Personal sanitari equipat contra el contagi del coronavirus

Confirmada la tercera mort per coronavirus a Espanya | EP

Una dona de 99 anys amb patologies prèvies que va morir dimarts a l'hospital Gregorio Marañón de Madrid es converteix en la tercera víctima mortal amb coronavirus a l'Estat espanyol, segons ha confirmat la Comunitat de Madrid.

 

Va donar positiu a la prova del Covid-19 després de la seva mort, ja que l'anàlisi va confirmar dimecres a la tarda que estava infectada. Es tracta de la tercera defunció d'una persona que dona positiu de coronavirus a l'Estat després de la de l'home que va morir el 13 de febrer al País Valencià i l'home de 82 anys que va morir dimecres a Euskadi. Fins ara, la Comunitat de Madrid confirma 89 casos positius a l'autonomia.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Dràstica mesura de Twitter davant l'expansió del coronavirus

La multinacional estatunidenca Twitter ha recomanat a tots els seus treballadors d'arreu del món, unes 5.000 persones, que treballin des de casa fins a nou avís per por que s'expandeixi el coronavirus a l'empresa. Així ho ha comunicat la cap de recursos humans de la popular xarxa social, Jennifer Christie, mitjançant una entra en el blog oficial de la companyia.

 

En aquest escrit s'indica que «com a mesura d'extrema precaució» es demana a tots els treballadors que treballin des de casa «si els hi és possible» per evitar la propagació del virus. Tot i aquesta mesura, la ciutat on Twitter té la seva seu i on treballen la gran part els seus empleats, San Francisco, encara no compta amb cap cas confirmat de coronavirus. No obstant això, la seva alcaldessa, London Breed, va declarar l'estat d'emergència, com a mesura de prevenció, la setmana passada.

 

Les autoritats locals es plantegen que l'arribada del virus és inevitable, ja que en comtats veïns a la ciutat de Santa Clara o Sonoma hi ha casos confirmats, A més, Califòrnia, és l'estat dels EUA amb més casos diagnosticats, un total de 43, encara que, de moment, cap d'ells ha estat mortal.

 

També et poden interessar…