El Doctor Music Festival comptarà amb un espai reservat a la pràctica del ioga

La mestra de ioga Xuan Lan dirigirà l'Espai de Reconnexió Vital del Doctor Music festival

La mestra de ioga Xuan Lan dirigirà l'Espai de Reconnexió Vital del Doctor Music festival | LleidaDiari.cat

 

El Doctor Music Festival comptarà amb un espai reservat a la pràctica del ioga. La directora de l'Espai de Reconnexió Vital serà la mestra Xuan Lan i oferirà també la pràctica d'altres disciplines com quiromassatge, reflexologia, banys de bosc, reiki, desbloqueig de xacres o desdejunis saludables. Aquest espai estarà situat en un prat aïllat del bullici del Festival, envoltat d'arbres i amb zones d'ombra i oferirà músiques sagrades, sound healing, regressió terapèutica, nutrició energètica, tallers de cuina integrativa, tractaments de bellesa natural, bioperruqueria i espais chill per aprendre a relaxar-se, reconnectar amb si mateix i practicar mindfulness i ioga.

 

En aquest espai, els telèfons mòbils s'hauran de deixar a l'entrada. Neo Sala, director del Doctor Music Festival, ha explicat que «és un honor comptar amb el talent i l'espiritualitat de Xuan Lan per dirigir l'espai de reconnexió vital Reconnection Space» i ha sentenciat que «un lloc com el Reconnection Space mai s'ha vist abans en cap festival al nostre paí». Xuan-Lan ha assenyalat que«el ioga va canviar la meva vida i espero que en el Doctor Music Festival també et pugui ajudar a canviar la teva».

 

La música torna al Doctor Music Festival un any abans

Un concert de Quimi Portet va tornar a portar la música a l'esplanada d'Escalarre el passat mes de juliol quan encara falta un any per la celebració del Doctor Music Festival (12,13 i 14 de juliol de 2019). A aquesta celebració la va precedir la plantació d'un menhir de prop de sis metres i vuit tones de pes per activar l'energia del lloc, harmonitzar-la i que es reflecteixi a tota la zona. Neo Sala, director del Doctor Music Festival, es va mostrar molt satisfet de la resposta de la gent i va dir que quan encara falta un any i no es va donar a conèixer el cartell ja s'han venut més de 2.300 entrades.

Pla general del moment d'inauguració del menhir sagrat pels responsables del Doctor Music Festival

Pla general del moment d'inauguració del menhir sagrat pels responsables del Doctor Music Festival | LleidaDiari.cat

 

 

Tot i no desvetllar cap artista dels que vindran a tocar a l'esplanada d'Escalarre sí que va dir que el cartell el conformaran uns 80 artistes. Pel que fa a la tipologia d'aquests n'hi haurà dels que ja hi van ser fa viny anys i d'actuals, sense descuidar els Km0. Sala va explicar que el públic als que van dirigits en aquesta nova edició del Doctor són aquells que ja hi van ser fa vint anys i atraure'n als nous. Tots, tindran per escollir diferents tipologies d'allotjament dins del recinte.