Lleida

Felicitats: Distingeixen un metge lleidatà com expert europeu en cirurgia abdominal

Ha aconseguit el títol de Fellow

Marta Romera
  • gener 4, 2023
  • 2 min read
Felicitats: Distingeixen un metge lleidatà com expert europeu en cirurgia abdominal

El doctor Rafael Villalobos Mori, coordinador de la Unitat de Cirurgia de la Paret Abdominal del servei de Cirurgia General de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova (HUAV), ha rebut recentment a Manchester la distinció de Fellow per part de la European Board of Surgery. El títol reconeix l’excel·lència en la cirurgia complexa de la paret abdominal, després que Villalobos superés amb èxit la European Board Specialist Qualification (EBSQ), certificat concedit per la Union Européenne des Médicins Spécialistes (UEMS). Concretament, se li ha concedit el títol de Fellow of the Board of Surgery in Abdominal Wall Surgery.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Actualment, només dos cirurgians de l’Estat espanyol disposen d’aquesta titulació. Amb aquesta distinció, la Unitat de Cirurgia de la Paret Abdominal de l’HUAV reforça el seu camí de lideratge en la cirurgia complexa de la paret abdominal –no només a través de la tecnologia capdavantera amb la incorporació de la cirurgia robòtica, sinó també per la capacitat de formació que podrà impartir a partir d’aquest 2023.

 

Aquesta certificació, a més de considerar el doctor Villalobos com a expert en cirurgia de la paret abdominal en l’àmbit europeu, atorga un major reconeixement formatiu als cirurgians i residents que facin rotacions a la Unitat de l’Arnau de Vilanova. A banda de coordinar la Unitat de Cirurgia de la Paret Abdominal de l’HUAV, Rafael Villalobos és també investigador de l’Institut de Recerca Biomèdica (IRBLleida) i professor de la Universitat de Lleida (UdL)

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *