Precaució: Habiliten un dispositiu de seguretat especial per l’Aplec

Dispositiu de Guàrdia Urbana i Mossos per vetllar per la seguretat de tots i totes durant la celebració de l’Aplec del Caragol aquest cap de setmana. En el dispositiu de seguretat ciutadana també hi participa l’empresa de seguretat privada de l’Aplec –especialment a l’interior del recinte dels Camps Elisis- i els voluntaris de Protecció Civil de Lleida. També hi seran presents el Servei d’Emergències Mèdiques, la Creu Roja i els Bombers. La Guàrdia Urbana també regularà el trànsit amb l’objectiu de minimitzar l’afectació durant tot el cap de setmana. Pel que fa a les afectacions i recomanacions de trànsit amb motiu l’Aplec del Caragol, la circulació de vehicles quedarà restringida/afectada en els següents punts.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Zona Camps Elisis

Carrer Santa Cecília. Prohibició de circulació des del carrer Eduard Velasco fins al vial dels Camps Elisis.

Av. d’Alacant: Prohibició de la circulació entre la rotonda amb el carrer Camí de Picos fins al vial dels Camps Elisis.

Av. Tarradellas. Es prohibirà l’estacionament de vehicles al tram comprès entre la “rotonda del tractor” i l’av. Victoriano Muñoz.

Es prohibirà l’accés a l’av. Tarradellas des de l’av. Victoriano Muñoz, permetent únicament el trànsit de sortida en direcció a l’Av. Victoriano Muñoz.

 

Zona firetes

Enguany s’utilitzarà el recinte de les firetes, ubicat a l’antiga hípica, com a estacionament de vehicles. El recinte tindrà una única entrada de vehicles per la porta que dona a la rotonda d’accés al Pont de Pardinyes.

D’aquesta forma, els vehicles només entraran i sortiran per aquesta porta i, un cop estacionat el vehicle, els vianants sortiran caminant cap al recinte de l’Aplec del Caragol amb el Camí de Grenyana com a via segura, ja que romandrà tallada al trànsit des de la rotonda del Pont de Príncep de Viana. Aquest vial es tallarà el divendres a la tarda per la inauguració de l’Aplec i restarà tancat fins diumenge al vespre.

 

Estacionament Av. Tarradellas

La Paeria ha habilitat un estacionament a l’Avinguda Victoriano Muñoz- Av. Tarradellas que permet l’estacionament de vehicles, reservant un espai per la circulació dels vianants. L’entrada i la sortida de vehicles, es realitzarà únicament per l’accés ubicat a l’Av. Tarradellas.

Estacionament Av. Tarradellas (zona antic restaurant Comba): Aquest estacionament aprofita una zona de terra al marge esquerre del canal de Seròs. A tal efecte, s’ha habilitat un espai reservat protegit per tanques a l’Av. Tarradellas, per la circulació de vianants.

Estacionament Av. Victoriano Muñoz

Estacionament rotonda del “Caragol”: Al marge de la rotonda d’accés als Camps Elisis, s’habilitarà un espai destinat a l’estacionament de vehicles. També s’habilitarà un espai protegit amb tanques a l’Av. Victoriano Muñoz per la circulació de vianants.

 

Afectacions del trànsit

Diumenge 4 de juny tindrà lloc la tradicional Rua de les Colles de l’Aplec, amb la concentració prèvia de colles a les 8.30 hores del matí.

Es tallarà el trànsit al pas de la rua, resultant el tram més afectat el Pont Vell i l’av. de Les Garrigues entre l’av. d’Alacant i la plaça Bores, que no s’obrirà al trànsit fins que finalitzi l’acte d’imposició de les escarapel·les, aproximadament a les 11 hores.

 

Parades de taxi

S’habilitaran tres parades de taxi a l’Avinguda Alacant, Av. Josep Tarradelles i Av. Garrigues.