Sense Categoria

La innocentada d’aquest 2017: ‘La discoteca Wonder tornarà a obrir les seves portes a Lleida’

Avatar
  • desembre 29, 2017
  • 2 min read
La innocentada d’aquest 2017: ‘La discoteca Wonder tornarà a obrir les seves portes a Lleida’

 

La mítica discoteca Wonder de Lleida, enderrocada el 2014 pel seu abandonament, tornarà a obrir les seves portes després que l'Ajuntament de Lleida hagi acceptat la llicència presentada pels promotors del projecte. Segons ha pogut saber LleidaDiari.cat, la nova Wonder s'ubicarà al Parc de les Basses d'Alpicat i ocuparà una superfície de més de 1.000 metres quadrats. Tot i que el projecte es troba encara en una fase molt inicial, els impulsors asseguren que es preveu la seva obertura per a principis del 2019.

Tal com expliquen els promotors d'aquest nou projecte d'oci a la capital del Segrià, «la idea és fer reviure l'essència d'una discoteca que forma part de la història de moltes generacions de lleidatans». Tot i que encara no s'ha determinat el nom exacte amb el qual la nova discoteca obrirà les seves portes, els responsables afirmen que el nom de Wonder «ha d'aparèixer d'una forma o una altra».

La Wonder es va ubicar durant dècades a tres quilòmetres de Lleida, concretament, a la carretera de Saragossa. Després del seu tancament, la Paeria va ordenar el seu enderroc a causa de l'abandonament de l'edifici i el mal estat d'aquest. Gairebé cinc anys més tard, aquesta discoteca podrà tornar a ser una realitat.

Imatge de les tasques d'enderroc de la discoteca Wonder

Imatge de les tasques d'enderroc de la discoteca Wonder | Christian Botargues

 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *