La Diputació de Lleida licita obres als municipis de la Baronia de Rialb i Penelles

Els projectes 'Camins tradicionals dels Pirineus' i 'Camí de Sant Jaume: Xarxa pel Patrimoni', que lidera el Patronat de Promoció Econòmica finançats amb fons europeus FEDER, la Diputació de Lleida i els municipis implicats, ha obert la licitació per a les obres de dues actuacions incloses en aquests projectes, concretament als municipis de la Baronia de Rialb i Penelles.

 

Pel que fa a l'obra que fa referència al projecte 'Camins tradicionals del Pirineu', del “Projecte bàsic i executiu d'un alberg-refugi a Pallerols de Rialb: campament juvenil. TM de Baronia de Rialb”, consisteix en l'execució de les obres de construcció d'un nou edifici d'alberg-refugi a Pallerols de Rialb, dins el terme municipal de la Baronia de Rialb.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Es tracta d'un equipament destinat a albergar els caminants dels camins tradicionals dels Pirineus, que passa just pel lloc on es vol situar la futura edificació que compta amb un pressupost de licitació de 160.325,00 € IVA inclòs (21%).

La Diputació de Lleida licita obres als municipis de la Baronia de Rialb i Penelles | LleidaDiari.cat

 

Un tram del camí de la Plana, de Penelles al Castell del Remei

Pel que fa a l'actuació de les obres d'arranjament d'un tram del camí de la Plana, de Penelles al Castell del Remei, en el seu pas per Penelles, inclòs en el projecte 'Camí de Sant Jaume. Xarxa del Patrimoni', compta amb un pressupost de licitació de 84.456,65 € IVA inclòs (21%).

 

Aquestes actuacions que formen part dels projectes 'Camins tradicionals dels Pirineus' i 'Camí de Sant Jaume: Xarxa pel Patrimoni', cofinançats amb fons FEDER, la Diputació de Lleida i els municipis implicats, tenen l'objectiu principal de conservar i protegir el medi ambient i promoure l'eficiència de recursos.