Sense Categoria

La Diputació de Lleida elabora un pla de formació online gratuït adreçat al sector turístic

Avatar
  • abril 7, 2020
  • 2 min read

Amb càpsules formatives audiovisuals sobre comercialització, comunicació, màrqueting, noves tecnologies i sostenibilitat | LleidaDiari.cat

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, davant la complexitat que suposa l'actual crisi provocada del coronavirus, ha elaborat el 'Pla de formació online Ara Lleida', amb l'objectiu d'oferir coneixement i facilitar eines per millorar la competitivitat del sector turístic del Pirineu i les Terres de Lleida mitjançant una sèrie de càpsules formatives gratuïtes.

 

Aquestes càpsules de formació s'acompanyen d'un servei d'orientació i de suport a l'usuari perquè pugui implantar amb seguretat tots els coneixements adquirits en obert i totalment gratuïts amb la finalitat d'oferir una eina pràctica per poder afrontar amb èxit els pròxims mesos.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Adreçat a tot el personal del sector públic i privat

El pla de formació impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida va adreçat a tot el personal del sector públic i privat de la demarcació lleidatana vinculat amb l'àmbit del turisme i permetrà ampliar i perfeccionar coneixements en matèria de comercialització, comunicació, màrqueting i noves tecnologies. També s'han planificat cursos vinculats amb la sostenibilitat i els reptes dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030 de l'ONU.

 

Aquests cursos són online i gratuïts, i consten d'un temari i càpsules audiovisuals. No tenen data d'inici ni de finalització. L'usuari decideix quan i des d'on els vol fer, cosa que permet flexibilitat a les seves necessitats de ritme de treball. Els diferents cursos són impartits per experts en cadascuna de les matèries. A més, s'acompanyen d'un servei d'orientació i de suport a l'usuari perquè pugui implantar amb seguretat tots els coneixements adquirits. Tota la informació i les inscripcions es poden a través del web www.aralleida.cat/formacio.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *