La Diputació de Lleida aposta per la BIT Expo en la pròxima edició de Sant Miquel

La Diputació de Lleida confia en fer créixer la BIT Expo en la propera edició de la Fira Sant Miquel, tal com ha afirmat la vicepresidenta Sandra Castro en l’acte de cloenda del certamen. L’event ha estat presidit pel secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Carmel Mòdol. També han participat Jaume Saltó, president de la Cambra de Comerç i Fèlix Larrosa, alcalde de Lleida.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Durant l’acte, també s’han lliurat els guardons corresponents al 26è Premi a la Innovació Tecnològica i Seguretat en el Disseny de les Màquines Agrícoles i dels Equips de la Indústria Agroalimentària, el 8è Premi de l’Article Tècnic Agrari i el 52è Premi del Llibre Agrari. La vicepresidenta Sandra Castro ha fet entrega del tercer premi a la Innovació a Vicenç Ribalta i Alexandre Escarp, gerents del Centre Biotecnològic RCTA.

Castro ha afirmat que «ja no tenim cap dubte de què la Bioeconomia, la Innovació i la Tecnologia vertebren el futur del nostre sector primari i, potser, seran els paràmetres sobre els quals podem garantir també el futur de la Fira de Sant Miquel». Cal recordar que l’espai dedicat enguany a la BIT Expo ja ha ocupat el 50% del Pavelló Quatre.