Sense Categoria

Troben 250.000 euros escampats pel voral de l’A-4

Avatar
  • setembre 28, 2018
  • 3 min read

Imatge d'arxiu de la Guàrdia Civil | CatalunyaDiari.cat

 

La Guàrdia Civil va trobar aquest dijous prop de 250.000 euros escampats pel voral de l'autovia A-4, que uneix Madrid i Andalusia. Segons ha explicat la Benemèrita en un comunicat, durant un dispositiu del Grup de Reserva i Seguretat (GRS), un ciutadà els va alertar que havia trobat centenars de bitllets al marge de la mencionada carretera.

 

Els agents van poder localitzar el punt exacte, al pas de l'autovia per la localitat toledana de Tembleque, i recollir una «important» quantitat d'euros en bitllets, que van ser custodiats fins a una entitat bancària per poder fer un recompte exhaustiu. Concretament, es van trobar un bitllet de 100 euros defectuós, un bitllet de 50 euros aparentment fals i 234.890 euros de curs legal, que han quedat sota la custòdia de la Guàrdia Civil fins que en determini la seva procedència.

 

Pluja de bitllets a Galícia

Aquesta no és la primera vegada que passa un fet similar a Espanya. El juny de l'any passat, els veïns de la localitat gallega de Bertamiráns van veure com la carretera que creu el poble, l'AC-543, també s'emplenava de bitllets. En aquest cas, però, els bitllets no estaven abandonats sinó que el propietari va tenir un descuit que va acabar en desastre.

 

Un tractant de bestiar, veí de la localitat corunyesa d'Ames, va deixar damunt del cotxe uns diners que acabava de cobrar d'una transacció, però quan va arrancar el cotxe no va acordar-se de guardar els diners. Amb les presses, va marxar del lloc i els bitllets, de 50 euros, van començar a caure del sostre i escampar-se per terra.

 

Quan se'n va adonar, l'home va tornar al mateix lloc, però es va trobar amb un grapat de gent que intentava agafar tots els bitllets possibles i sortia corrents. Davant la situació, va haver de trucar la Guàrdia Civil perquè l'ajudessin. La Benemèrita va comprovar les càmeres de seguretat per identificar les persones que van agafar els diners i acusar-los d'un delicte d'apropiació indeguda.

 

Ja el mateix dia va ser identificada una dona que havia recollit 1.750 euros. En un principi havia negat que hagués agafat els diners, però els agents els van trobar amagats a l'embragatge. Davant d'aquesta situació, en descobrir que podria tractar-se d'un delicte. Algunes persones que s'havien endut bitllets van anar a la comissaria a tornar-los. Porques hores després de l'incident, el tractant de bestiar ja havia recuperat poc més de 6.000 euros dels 10.000 que havia perdut.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *