L’empresa líder estatal DietFlash Medical busca nutricionista a Lleida

Cartell de DietFlash Medical

Cartell de DietFlash Medical | LleidaDiari.cat

 

Ets nutricionista, tens ganes d'emprendre una nova iniciativa, complir nous objectius professionals i créixer empresarialment? Doncs aquesta és la teva proposta perfecta. L'empresa DietFlash Medical, líder en dietes normoproteiques, busca nutricionistes associades per a gestionar un centre nutricional a Lleida. Des de la coneguda firma destaquen que, a més, els interessats han de saber que no es necessita una inversió inicial i que la formació va a càrrec de l'empresa. Què més es pot demanar? Si compleixes el perfil que demanen i et ressona aquesta oferta professional, només has de ficar-te en contacte amb ells a través del telèfon 935903563 o enviant el teu currículum a f.ramos@ladietaproteica.com.

 

DietFlashMedical forma part del Grup FMI Medic Invest, que compta amb més de 25 anys d'experiència en sectors com el de la nutrició clínica i de la medicina estètica. Arran d'aquest fort grup dedicat al benestar nutricional i estètic, s'han desenvolupat dues marques més de referència en el mercat espanyol: DietFlash Medical i Diet Clinical. La primera aposta per un estil de dieta que funciona basat en un pla nutricional que té la dieta proteica com a pilar fonamental. Per la seva part, Diet Clinical Nutrició Avançada, està especialitzada en el desenvolupament de complements alimentaris naturals, sens dubte, de la més alta qualitat.

 

Els clars objectius de DietFlash Medical

Cal destacar que DietFlash Medical és la primera companyia a l'Estat espanyol que crea centres nutricionals amb un objectiu clar: ajudar a les persones a superar problemes de salut relacionats amb la dieta com l'obesitat. D'aquesta forma, es pretén guiar als pacients a aconseguir el seu pes ideal i el manteniment d'aquest. Com ho aconsegueixen? Doncs a través d'una molt important reeducació alimentaria i fent exercici físic, acompanyats, a més, d'un pla i assessorament personalitzat per a perdre pes per part d'un especialista en nutrició.

 

Si estàs interessat en el projecte de DietFlash Medical, però vols saber més de tot allò que fan, no dubtis en consultar la seva pàgina web on podràs trobar tota la informació relacionada sobre què fan, quins són els seus objectius i com és la seva forma de treballar.