El Rodi Balàfia Vòlei renova dues figures importants de l’equip

El Rodi Balàfia Vòlei renova dues peces importants per al joc del centre de la xarxa de l’equip. Es tracta de Dídac Salas i Leo Misere que apuntalaran l’equip des de la seva posició de central, malgrat que ambdós poden compatibilitzar aquest rol amb el de jugadors oposats.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Leo Misere compleix la seva tercera temporada al club. L’argentí, de 32 anys i 1,95 cm d’alçada, seguirà reforçant l’equip en la posició de central i tornarà a ser una de les peces fonamentals en l’equip lleidatà. El jugador compta amb una alta qualitat tècnica i tàctica i, a més, és molt polivalent, ja que pot alternar la seva posició de joc amb la d’oposat. Cal recordar que Misere acumula molta experiència esportiva a l’Argentina on va començar a jugar als 13 anys, edat en la qual es va iniciar en aquest esport al Club 77 en la lliga metropolitana de Morón (Buenos Aires).

L’altra renovació és la de Dídac Salas, que té 21 anys i fa 1,97 cm d’alçada. El jugador, format al 100% al Balàfia Vòlei, va començar a jugar en edat infantil, als 12 anys. Per tant, «ell és un reflex del que estem construint al club: nodrir el primer equip amb gent jove i de la casa. El Dídac és el mirall en què s’han de mirar els nostres jugadors de la base perquè amb esforç, constància, treball i talent és possible arribar a jugar a l’equip de Superliga 2», ha afirmat el tècnic Sergi Mirada.