Sense Categoria

El diari espanyol La Razón es fa ressò de les pintades aparegudes a Lleida contra C’s

Avatar
  • juny 29, 2018
  • 2 min read
El diari espanyol La Razón es fa ressò de les pintades aparegudes a Lleida contra C’s

LleidaDiari.cat es feia ressò aquest dijous de la denúncia que va fer pública a través de les xarxes socials la presidenta de C's a Lleida, Ángeles Ribes, arran de l'aparició d'unes pintades al barri de la Bordeta en les quals s'instava a «expulsar» de Catalunya el partit de C's. Bé, doncs la queixa i el malestar de Ribes ha arribat fins al diari La Razón, a on també ha enviat un vídeo denunciat aquest tipus «d'atacs» que manifesta rebre per part dels que titlla «d'intolerants».

 

En el vídeo emès per La Razón, Ribes assegura que els autors d'aquesta pintada «han anat més enllà», ja que «per molt que es creguin que els carrers són seus, els carrers són de tots i no expulsaran de Catalunya a l'1.100.000 de persones que ens van votar en les darreres eleccions i, encara menys, als càrrecs públics que tenim l'honor de representar-los».

 

Tanmateix, Ribes lamenta els atacs que en reiterades ocasions han patit a la seu de C's a Lleida i, fins i tot, els insults que asseguren rebre per part d'alguns regidors de l'Ajuntament de Lleida. Finalment, el diari La Razón publica aquest vídeo de Ribes tot dient que «Ángeles Ribes ens explica el que viuen els constitucionalistes a Lleida».

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *