La Diada de Sant Jordi arriba a Alpicat amb infinitat de propostes

La Biblioteca Sant Bartomeu d’Alpicat ja té a punt tots els detalls de cara a la diada de Sant Jordi de diumenge vinent, 23 d’abril. Les activitats tindran com a punt de trobada la plaça dels Països Catalans i començaran a les 9.30 hores amb una caminada del cicle ‘Quedem?’ que en aquesta ocasió es dedicarà a la literatura, ja que es farà una lectura de textos en ruta per Alpicat, tot plegat organitzat per l’Ajuntament i per Alpicat Solidari.

De 10.00 a 12.00 hores, es podrà gaudir d’una sessió de jocs de taula medievals, d’estratègia i per als més petits, amb El Dau Màgic. A les 12.00 hores serà el torn per a l’espectacle infantil ‘Peripècies al cel’, a càrrec d’Alba Mascarella i Montse Riu. El matí acabarà amb el lliurament de premis BiblioPunt, que han tingut 76 participants, i Reels d’IG.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Ja a la tarda, a les 17.00 hores es farà el taller ‘Rosa de feltre’, a càrrec d’Elisa Puyal. La diada de Sant Jordi es clourà a partir de les 18.00 hores amb un taller de sardanes i polca, una ballada i berenar de coca i xocolata, a càrrec dels Dansaires de Pi.