Sense Categoria

Els deu vols més barats des de l’Aeroport de Reus durant l’agost

Avatar
  • juliol 21, 2017
  • 3 min read
Els deu vols més barats des de l’Aeroport de Reus durant l’agost

Aquests són els 10 vols més barats de l'agost a Reus. | Cedida

 

Aquest estiu, l'Aeroport de Reus ofereix vols a quinze destinacions de set països europeus, amb noves incorporacions com les d'Amsterdam, Birmingham o Glasgow, i preveu que passin per l'aeroport un 16% més de passatgers. Amb aerolínies com Ryanair o Jet2.com, que creixen i alhora potencien l'activitat a l'aeroport i a la ciutat, s'espera tancar la temporada amb xifres positives com es va fer l'any passat. Perquè sigueu partícips de l'auge estiuenc que viu l'aeroport i, sobretot, per animar-vos a fer una escapada, hem elaborat una llista amb els deu vols més barats del mes d'agost des de la capital del Baix Camp, amb fins a nou destinacions diferents a quatre països: el Regne Unit, Bèlgica, els Països Baixos i Irlanda.

 

1. Reus – Birmingham 

Ryanair, l'aerolínia referent de l'Aeroport de Reus, ofereix el 7 d'agost un vol nocturn per 23 euros a la segona ciutat més gran d'Anglaterra. Està previst que l'avió s'enlairi a tres quarts de deu per arribar dues hores i deu minuts després a Birmingham, a les 22.55.

 

2. Reus – Glasgow

Escòcia serà el pròxim destí, perquè el dissabte 23 Ryanair ens portarà a Glasgow a les 11.25 hores del matí, i també per 23 euros.

 

3. Reus – Londres

El divendres 11 d'agost, Jet2.com s'enlairarà des de l'Aeroport de Reus a la una del migdia per volar fins la capital anglesa, i per tan sols 30 euros.

 

4. Reus – Edimburg

En quarta posició se situa la capital escocesa, Edimburg, on gràcies a Jet2.com podrem volar els dies 22, 24 i 29 d'agost per només 47 euros.

 

5. Reus – Manchester

No marxem del Regne Unit, el dissabte 12 d'agost volarem més al nord, a Manchester, per només 50 euros

 

6. Reus – Eindhoven

En quarta posició se situa el vol cap a Eindhoven del dimarts 1 d'agost. A dos quarts de dotze l'avió partirà cap a Holanda per 60 euros per seient de classe turista.

 

7. Reus – Liverpool

Tornem a Anglaterra, més en concret a la ciutat dels Beatles i dels submarins grocs, a Liverpool, on Ryanair ens ofereix volar per 65 euros els dimarts 2, 9 i 23 i els diumenges 8, 13 i 27 d'agost. Tota una ganga, i amb múltiples opcions!

 

8. Reus – Brusel·les

La capital belga és el destí número vuit de la llista, el dissabte 5 d'agost podreu volar a Brusel·les per 70 euros.

 

9. Reus – Frankfurt

La penúltima destinació se situa a Alemanya, volarem a una de les ciutats més desenvolupades del país, Frankfurt, pel preu de 84 euros, el dimecres 30 d'agost.

 

10. Reus – Amsterdam

I per útlim, tornem als Països Baixos per 89 euros, i ara a la capital, on el més freqüent són els vaixells i els canals, l'avió de Transavia aterrarà a l'aeroport de Schiphol a les 11.15, després de dues hores i quart de viatge.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *