Balears Vadevi

Els deu vols més barats des de l’Aeroport de Reus durant l’agost

  • juliol 21, 2017
  • 3 min read
Els deu vols més barats des de l’Aeroport de Reus durant l’agost
Els deu vols més barats des de l’Aeroport de Reus durant l’agost

Aquests són els 10 vols més barats de l'agost a Reus. | Cedida

 

Aquest estiu, l'Aeroport de Reus ofereix vols a quinze destinacions de set països europeus, amb noves incorporacions com les d'Amsterdam, Birmingham o Glasgow, i preveu que passin per l'aeroport un 16% més de passatgers. Amb aerolínies com Ryanair o Jet2.com, que creixen i alhora potencien l'activitat a l'aeroport i a la ciutat, s'espera tancar la temporada amb xifres positives com es va fer l'any passat. Perquè sigueu partícips de l'auge estiuenc que viu l'aeroport i, sobretot, per animar-vos a fer una escapada, hem elaborat una llista amb els deu vols més barats del mes d'agost des de la capital del Baix Camp, amb fins a nou destinacions diferents a quatre països: el Regne Unit, Bèlgica, els Països Baixos i Irlanda.

 

1. Reus – Birmingham 

Ryanair, l'aerolínia referent de l'Aeroport de Reus, ofereix el 7 d'agost un vol nocturn per 23 euros a la segona ciutat més gran d'Anglaterra. Està previst que l'avió s'enlairi a tres quarts de deu per arribar dues hores i deu minuts després a Birmingham, a les 22.55.

 

2. Reus – Glasgow

Escòcia serà el pròxim destí, perquè el dissabte 23 Ryanair ens portarà a Glasgow a les 11.25 hores del matí, i també per 23 euros.

 

3. Reus – Londres

El divendres 11 d'agost, Jet2.com s'enlairarà des de l'Aeroport de Reus a la una del migdia per volar fins la capital anglesa, i per tan sols 30 euros.

 

4. Reus – Edimburg

En quarta posició se situa la capital escocesa, Edimburg, on gràcies a Jet2.com podrem volar els dies 22, 24 i 29 d'agost per només 47 euros.

 

5. Reus – Manchester

No marxem del Regne Unit, el dissabte 12 d'agost volarem més al nord, a Manchester, per només 50 euros

 

6. Reus – Eindhoven

En quarta posició se situa el vol cap a Eindhoven del dimarts 1 d'agost. A dos quarts de dotze l'avió partirà cap a Holanda per 60 euros per seient de classe turista.

 

7. Reus – Liverpool

Tornem a Anglaterra, més en concret a la ciutat dels Beatles i dels submarins grocs, a Liverpool, on Ryanair ens ofereix volar per 65 euros els dimarts 2, 9 i 23 i els diumenges 8, 13 i 27 d'agost. Tota una ganga, i amb múltiples opcions!

 

8. Reus – Brusel·les

La capital belga és el destí número vuit de la llista, el dissabte 5 d'agost podreu volar a Brusel·les per 70 euros.

 

9. Reus – Frankfurt

La penúltima destinació se situa a Alemanya, volarem a una de les ciutats més desenvolupades del país, Frankfurt, pel preu de 84 euros, el dimecres 30 d'agost.

 

10. Reus – Amsterdam

I per útlim, tornem als Països Baixos per 89 euros, i ara a la capital, on el més freqüent són els vaixells i els canals, l'avió de Transavia aterrarà a l'aeroport de Schiphol a les 11.15, després de dues hores i quart de viatge.

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.