Successos

Detinguts tres homes a Lleida per intentar raptar-ne un altre, robar-li el mòbil i 500 euros

Van amenaçar a la víctima de mort

Mar Laborda
  • març 8, 2023
  • 2 min read
Detinguts tres homes a Lleida per intentar raptar-ne un altre, robar-li el mòbil i 500 euros

La Guàrdia Urbana ha detingut aquest dimarts 7 de març al voltant de les 10 de la nit, un home de 31 anys i dos més de 36, acusats d’intentar raptar una persona, obligant-la a pujar a una furgoneta, on la van amenaçar de mort, li van robar el mòbil i 500 euros. En un moment de descuit, la víctima va poder escapar del vehicle corrent i es va refugiar dins d’un bar.

La patrulla de la Guàrdia Urbana que estava executant tasques de seguretat ciutadana per l’Avinguda Garrigues, va ser requerida per un individu, que els hi va explicar que acabava de presenciar com un home, la víctima, fugia corrent d’una furgoneta i que es va amagar a l’interior d’un bar, ja que, l’estaven perseguint dues persones.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Els agents van entrar a l’establiment, localitzant l’home que estava amagat i molt espantat. En aquell moment, la víctima els ho va explicar tot el succeït.

 

Amb la descripció facilitada per la víctima del vehicle i els tres agressors, diverses patrulles van iniciar la recerca d’aquests. Al cap de pocs minuts, una patrulla va observar una furgoneta de la mateixa marca i model circulant per l’Avinguda Garrigues. Un cop aturada, els agents van comprovar que els tres ocupants coincidien plenament amb la descripció dels autors dels fets, localitzant a la butxaca d’un d’ells, els 500 euros i el telèfon de la víctima.

Per tot el que s’ha exposat, es va procedir a la detenció dels tres implicats i es van obrir diligències penals al conductor de la furgoneta, ja que conduïa tenint el permís suspès per decisió judicial.

Mar Laborda
Sobre l'Autor

Mar Laborda

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *