Detingut un camioner per sextuplicar la taxa d’alcoholèmia permesa a Catalunya

Els Mossos d'Esquadra han detingut un camioner de 55 anys que conduïa amb una taxa d'alcohol en sang sis vegades superior a la permesa. Els fets han tingut lloc aquest divendres cap a dos quarts de cinc de la tarda al quilòmetre 13,3 de la carretera C-32, en terme municipal de Cunit, a la comarca del Tarragonès.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Segons el cos policial, l'home conduïa fent ziga-zagues i, quan ha volgut fer un canvi de sentit (havia d'anar cap a Alacant i conduïa en sentit Barcelona), ha fet la tisora. Els Mossos li atribueixen dos delictes, conduir sota els efectes de l'alcohol i conducció temerària. L'home ha donat 0,96 mil·ligrams per litre d'aire expirat a la prova de l'alcoholèmia, taxa que supera més de sis vegades la màxima permesa per a conductors professionals, que és de 0,15.

 

 

Davant d'aquesta circumstància, el conductor ha quedat detingut i el camió immobilitzat. Els Mossos expliquen que ara l'home està pendent de passar en les pròximes hores a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell.