La policia deté catorze persones en una nit per diversos robatoris a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut 14 persones en una nit per diversos robatoris

Els Mossos d'Esquadra han detingut catorze persones en una nit per diversos robatoris | CatalunyaDiari.cat

 

Els Mossos d’Esquadra han detingut catorze persones la passada nit per diversos robatoris en la ciutat de Barcelona. En una de les quatre actuacions, la policia va detenir sis homes a Ciutat Vella per robar una cadena d’un turista. També van ser arrestats quatre individus que van assaltar un motociclista a Sant Martí. Finalment, quatre homes, dos a Horta-Guinardó i dos a l’Eixample, van ser enxampats intentant entrar a robar a domicilis i a un establiment comercial.  

 

Sis detinguts per atracar i sostreure una cadena d'or a un turista

Sis joves d’entre 17 i 21 anys, de nacionalitat algeriana, van ser detinguts acusats d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. Concretament, els arrestats van sostreure una cadena d’or a un turista al districte de Ciutat Vella. Un testimoni va relatar a una patrulla no uniformada com els joves envoltaven a la víctima i li robaven la cadena d’or d’una estrebada. La descripció que va fer dels lladres va ser clau perquè es produís la detenció.

 

Quatre implicats en l'intent de robatori d'una motocicleta

La policia catalana va fer una segona actuació la passada nit en el districte de Sant Martí. Allà, va detenir 3 homes de 42, 36 i 33 anys i una dona de 46, tots de nacionalitat espanyola, per intentar robar una motocicleta. Els assaltants van atacar a la víctima del robatori quan aquesta sortia d’un aparcament. Tot i que l’havien agredit i amenaçat, va plantar cara als lladres que finalment van tirar la moto a terra i van fugir. Els Mossos els van detenir pels voltants del lloc dels fets.

 

Dos homes arrestats per marcar pisos on robar 

Dos homes georgians, de 28 i 34 anys, van ser arrestats per un delicte de robatori amb força a interior de domicili en grau de temptativa. Els Mossos van rebre un avís sobre uns homes que havien forçat la porta d’un edifici a Horta-Guinardó. Els agents que s’hi van desplaçar els van poder aturar, encara que van provar de fugir corrents. Els detinguts duien a sobre elements com radiografies o una clau fixa per obrir pisos buits i havien marcat amb unes petites peces de plàstic possibles objectius.

 

Detinguts dos individus per forçar la persiana d'una clínica dental 

En una última intervenció, la policia va arrestar a dos individus de 38 anys, un de nacionalitat espanyola i un altre d’hongaresa. Tots dos van ser enxampats quan estaven forçant una persiana d’una clínica dental de l’Eixample. El soroll va alertar uns agents que patrullaven per la zona. Tot i que els lladres van intentar fugir en dues bicicletes, els mossos els van poder aturar i arrestar.