Un detingut a la Val d’Aran per tràfic de drogues

Imatge de la droga i els diners intervinguts al detingut de la Val d'Aran

Els Mossos li van trobar bosses de marihuana i 520 euros en bitllets fraccionats | LleidaDiari.cat

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres un home, de 42 anys, veí de Montanuy (Osca) i de nacionalitat espanyola per tràfic de drogues.

 

Els agents el van identificar i durant l'escorcoll li van trobar 3 bossetes amb cabdells de marihuana i 520 euros en bitllets fraccionats. A més, a l'interior del vehicle amb què s'havia desplaçat li van trobar més bossetes de marihuana. Segons els Mossos, sembla que l'home es va desplaçar fins a la Val d'Aran per tal de distribuir droga entre consumidors de la zona.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Consultava el telèfon contínuament i caminava amunt i avall

El detingut va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l'obligatorietat de presentar-se davant de l'autoritat judicial quan sigui requerit. Els fets van passar quan un mosso va detectar un home, que es trobava a l'exterior d'una botiga d'alimentació de la carretera de Gausac (Val d'Aran), amb una actitud sospitosa. Consultava el telèfon contínuament i caminava amunt i avall sense destí concret, com si estigués esperant algú per la zona. En identificar-lo li van trobar la droga i el van detenir. Està acusat d'un delicte contra la salut pública.