Detingut un noi de 19 anys com a presumpte autor d’una desena de robatoris amb força a Lleida

Detingut un noi de 19 anys com a presumpte autor d’una desena de robatoris amb força a Lleida| ACN – Fotografia: Mossos d’Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dilluns, dia 29 de febrer, un noi de 19 anys, nacionalitat espanyola i veí de Lleida, com a presumpte autor de nou robatoris amb força i un robatori i furt d'ús de vehicle a motor. El jove té antecedents i ha passat aquest dimecres a disposició judicial.

La detenció ha estat fruit d'una investigació policial iniciada el passat mes de gener, després que es denunciés que la nit del 26 al 27 de desembre de 2015 es van cometre vuit robatoris amb força en trasters, dins d'un pàrquing comunitari del carrer Ramon Ramos de Lleida. L'autor va tapar el sensor amb què s'obria la porta i cap veí hi va poder entrar.
 
Després de la investigació, se'l va identificar i detenir i es va comprovar que el 10 de gener hauria també robat presumptament a l'interior d'un vehicle estacionat i hauria robat posteriorment un cotxe al carrer Mossèn Reig de Lleida.
 
El jove té antecedents i ha passat aquest dimecres a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Lleida.