Sense Categoria

Sorprès en amagar més d’un centenar de bicicletes robades al Segrià

LleidaDiari
  • novembre 4, 2021
  • 3 min read
Sorprès en amagar més d’un centenar de bicicletes robades al Segrià

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres a Torres de Segre (Segrià) un home, de 49 anys, de nacionalitat congolesa i veí de Lleida, com a presumpte autor d'un delicte de receptació i un delicte contra la salut pública.

 

La detenció és el resultat d'una investigació iniciada el passat mes d'octubre després de tenir coneixement que un individu, presumptament, es dedicava a adquirir bicicletes sostretes. Per aquest motiu, els agents van iniciar les gestions per certificar aquest fet i aconseguir situar el lloc on s'emmagatzemaven.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Fruit de la investigació es va determinar que es guardaven en una granja en desús situada a la partida de Vilanova, de Torres de Segre (Segrià).

Sorprès en amagar més d’un centenar de bicicletes robades al Segrià

Els Mossos d'Esquadra detenen un home al Segrià per receptació i recuperen 114 bicicletes sostretes | Mossos

 

Una entrada i perquisició a la granja on es va sorprendre el sospitós

Aquest dimecres al migdia es va fer una entrada i perquisició a la granja on es va sorprendre el sospitós quan estava embolicant rodes. A l'interior es van trobar 114 bicicletes, moltes d'elles desmuntades, 72 parells de rodes, tot embolicat per un trasllat imminent, així com 20 eines elèctriques, entre les quals hi havia diversos trepans i radials.

 

També es va localitzar 9,7 Kg de cabdells de marihuana i 42 embolcalls de la mateixa droga, preparats per una venda imminent, i 18.000 euros en efectiu. El preu de la droga comissada, segons l'oficina Nacional d'Estupefaents del Ministeri de l'Interior, podria arribar a tenir un preu en el mercat il·lícit de 17.570 euros. De la investigació es desprèn que les bicicletes sostretes les enviaven, desmuntades i empaquetades, al Congo per vendre-les.

 

La investigació continua oberta

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions relacionades amb l'operatiu. El detingut passarà aviat a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida Per part dels Mossos d'Esquadra s'estan fent gestions per tal retornar les bicicletes als legítims propietaris.

 

Per aquest motiu recomanen:

– En el cas de ciutadans que van denunciar la sostracció de la seva bicicleta, no cal que facin cap altra gestió i en el termini més aviat possible contactaran amb ells.

– En el cas que no hagin presentat denúncia, poden anar a qualsevol comissaria a fer-ho. Han d'aportar la factura de compra, fotografia i número de bastidor de la bicicleta sostreta, si es disposa.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *