Sense Categoria

La Urbana deté un home a Lleida per portar 4 quilos de marihuana a la furgoneta

Avatar
  • octubre 10, 2018
  • 3 min read

Imatge de la marihuana | @guardiaurbana

 

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida va observar aquest dimarts a la tarda una furgoneta que circulava pel carrer Companyia i accedia al carrer Cavallers de Lleida, essent una zona de vianants. Els agents van fer el senyal perquè s'aturés però el conductor va fer cas omís, va continuar la marxa i en passar a prop dels agents aquests van notar una forta olor a marihuana i van reconèixer el conductor atès que era conegut pels agents. Aquests el van seguir fins al passatge Empordà on aquest conductor va aturar el vehicle i va sortir corrents fugint dels agents.

 

Aquests van comprovar que a la part posterior de la furgoneta hi havia estesa una gran quantitat d'una substància vegetal verdosa, que presumptament era marihuana, i que va resultar amb un pes de 4.940 grams. Més tard, a les 22.10 hores, es va presentar a les dependències d'aquesta Guàrdia Urbana aquest conductor, identificat com a J.M.N.H., de 26 anys i de nacionalitat espanyola, que va reconèixer els fets i que demanava el seu telèfon mòbil que havia deixat oblidat dins de la furgoneta. Davant els fets, els agents van detenir J.M.N.H. com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i van iniciar les diligències corresponents.

 

Un altre detingut per marihuana a Lleida

D'altra banda, la setmana passada una patrulla de la Guàrdia Urbana que realitzava servei de vigilància al barri de la Mariola de Lleida, va notar una forta olor a marihuana en passar al costat d'un turisme estacionat al carrer Saturn. Els agents van comprovar que el vehicle no estava tancat amb clau i van observar que a la part posterior del vehicle hi havia gran quantitat de plantes que semblaven de marihuana esteses sobre una manta. Els agents van localitzar la propietària del vehicle que es va presentar al lloc amb el conductor habitual d'aquest, els quals van explicar que probablement un familiar havia agafat el seu cotxe sense permís atès que coneixia on guardava les claus del vehicle.

 

Al lloc també es va presentar aquest familiar, al qual van identificar com a M.S., de 21 anys, nascut al Marroc i veí de Lleida, que en ser requerit va reconèixer que havia agafat el cotxe sense permís per anar a recollir la marihuana. Davant aquests fets, els agents van detenir M.S. com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i un delicte de robatori o furt d'ús de vehicle. Els agents van comissar les plantes de marihuana, les quals feien un pes de 4.410 grams.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *