Edició 2021

Detingut per un robatori en una empresa del polígon industrial el Segre de Lleida

  • agost 12, 2015
  • 2 min read
Detingut per un robatori en una empresa del polígon industrial el Segre de Lleida
Detingut per un robatori en una empresa del polígon industrial el Segre de Lleida

Detingut per un robatori en una empresa del polígon industrial el Segre de Lleida| ACN – Fotografia: Mossos d’Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir la matinada de dilluns un veí de l'Hospitalet de Llobregat, de 26 anys i origen georgià, com a presumpte autor d'un robatori amb força en una empresa ubicada a l'avinguda de la Indústria, al polígon industrial el Segre de Lleida. 

Passades les quatre de la matinada, el vigilant de seguretat d'una empresa va avisar la policia en veure dos homes que arribaven en una furgoneta i accedien a l'empresa del davant després de saltar la tanca. En adonar-se de la presència policial, els dos assaltants van intentar fugir saltant la tanca per la part de darrera de les instal·lacions tot i que un d'ells va ser interceptat poc després pels agents, mentre l'altre va aconseguir fugir.
 
En arribar al lloc després de rebre l'avís, els mossos van trobar la porta corredissa de l'empresa forçada i van veure dos homes fugit del lloc dels fets saltant la tanca de darrera. Poc després, els agents van localitzar i detenir al carrer de l'Enginyer Mies, al mateix polígon, un dels presumptes assaltants. La policia també va localitzar la furgoneta en què anaven els lladres i que havia estat robada la mateixa nit d'una altra empresa del polígon el Segre. A l'interior del vehicle els agents hi van trobar dues potes de cabra, un gat hidràulic, alicates, guants i lots.     
 
Els Mossos d'Esquadra sospiten que els assaltants es desplaçaven des dels seus domicilis en un vehicle particular però posteriorment usaven un vehicle robat per tal de cometre els robatoris. La policia manté la investigació oberta per tal de detenir el segon implicat en els fets.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.