Detingut per apunyalar la seva dona mentre dormia a Mataró

Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra.

Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra. | Cedida CME

 

Trist succés el que es va viure durant la matinada d'aquest divendres, 14 de setembre, a la localitat de Marató, al Maresme. Un home, Ahmed B., va haver de ser detingut pels Mossos d'Esquadra, després de clavar una ganivetada a l'estómac a la seva dona, Nazima B.

 

Els fets van ser alertats pels mateixos veïns de l'edifici localitzat a la plaça Gatassa, dins del barri de Cerdanyola de la capital comarcal. Els crits d'una dona, procedents del segon segona, van provocar la trucada a les autoritats, que es van presentar immediatament.

 

Detingut per violència de gènere

L'arribada dels Mossos d'Esquadra va facilitar la ràpida detenció de l'agressor, que ha passat a disposició judicial, per un cas que ja ha estat considerat com de violència de gènere, delicte pel qual serà processat el presumpte autor de l'apunyalada.

 

er la seva banda, la dona va haver de ser atesa per les assistències mèdiques, que des del primer moment van detectar la profunda ganivetada que tenia a l'estómac, la qual havia estat etzibada pel seu marit mentre dormia, sense que hi hagués motiu aparent de discussió.

 

Ingressada a l'Hospital de Mataró

Després de realitzar una primera exploració i valoració, els especialistes sanitaris van considerar necessari traslladar la ferida a un centre mèdic. Per això, la dona va ser derivada a l'Hospital de Mataró, on roman ingressada a l'espera de respondre positivament a la intervenció que la van sotmetre.

 

Si bé els doctors consideren que no s'hauria de témer per la seva vida, també han optat per considerar la pacient en estat de pronòstic reservat. D'aquesta manera, s'esperarà a veure com respon al tractament per decidir quan podrà ser donada d'alta.

 

Un matrimoni amb antecedents de violència

El matrimoni, que té cinc fills en comú, va protagonitzar un lamentable esdeveniment que, si bé no ve de nou als veïns de l'edifici, sí que el van considerar com el de major gravetat, en comparació amb els que s'havien produït anteriorment.

 

La resta de propietaris de l'immoble van reconèixer que la parella és coneguda per haver tingut més d'una baralla important en les últimes setmanes. No obstant això, han assegurat que és la primera vegada que aquestes arriben a tal extrem, pel que van considerar necessària la presència de les autoritats.