Detingut per agredir un urbà quan es volia donar a la fuga

Detingut per agredir un urbà quan es volia donar a la fuga| Redacció – Fotografia: lleidaalminut.com

 

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir dimarts un jove de 24 anys, M.H., nascut a Argelia i veí de Lleida, per agredir a un agent quan es volia donar a la fuga. L'home va ser denunciat per un presumpte delicte d'atemptat als agents de l'autoritat. 

Els fets es varen iniciar quan una patrulla de la Policia local va personar-se a la Plaça de la Constitució de Lleida en rebre un avís que hi havia diversos joves consumint substàncies estupefaents. Un cop allí, els agents van observar en la zona d'equipaments infantils, dos joves que estaven mirant l'interior d'unes bosses i un d'ells es trobava consumint una cigarreta tipus 'porro'.
 
Al detectar la presència policial, un d'ells va sortir corrents en direcció al carrer Alcalde Porquetes, ficant-se entre els vehicles que circulaven per la via, obligant-los a frenar bruscament per evitar atropellar-lo. El jove també va espentejar diversos vianants que obstaculitzaven la seva fugida, fent cas omís de les indicacions de l'agent que l'obligaven a aturar-se.
 
A l'arribar al carrer Passatge Sant Jordi, un guàrdia urbà es va posar a l'alçada del jove per aturar-lo, però aquest el va envestir amb el seu cos, donant-li un fort cop i caient els dos a terra. Ràpidament el jove es va aixecar i va tornar a sortir corrent, però l'agent el va aturar pocs metres després, essent immobilitzat i detingut.
 
En l'escorcoll realitzat es va comprovar que portava amagar a la butxaca de l'abric una peça de color marró d'una substància, presumptament haixix.
 
L'agent va resultar ferit  lleu amb rascades i contusions a la cama.
 
Davant d'aquests fets, els agents van detenir a l'identificat per un presumpte delicte d'atemptat als agents de l'autoritat.