La Urbana deté un jove a Lleida acusat de maltractar la seva mare

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest dimarts a les 17.30 hores de la tarda al carrer Nord de Lleida en rebre un avís d’una baralla en un habitatge. En arribar al lloc, els agents van trobar una dona a l’escala de l’immoble que va denunciar que el seu fill l’havia agredit, el qual es trobava ara a l’interior del domicili. Els agents van entrar dins del pis i van trobar el fill a l’interior, on el van identificar com a M.D.V., de 28 anys. Els serveis sanitaris van atendre al mateix lloc la dona que tenia algunes contusions. Davant els fets, els agents van detenir M.D.V. com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar. 

 

Una altra mare denúncia a Lleida rebre maltracte per part del seu fill

Aquest fet, fa recordar el viscut el passat mes de juliol quan la Guàrdia Urbana de Lleida va rebre un avís d'una dona manifestant que el seu fill l'havia amenaçat i agredit i s'havia endut el vehicle de la seva propietat sense permís. A més a més, la dona va informar els agents que el jove anava acompanyat de la seva parella de la qual li constava un ordre de no apropament. Davant les preguntes dels agents, la dona va facilitar la matrícula i model del vehicle i va comunicar que el seu fill tenia intenció d'anar a les piscines de Sucs.

 

Seguidament, la Guàrdia Urbana de Lleida va realitzar una alerta general a tot el servei, i una patrulla va interceptar el vehicle a les 14.40 hores al carrer Alcalde Rovira Roure. Una vegada aturat, van poder comprovar que a l'interior anava el conductor identificat com A.A., de 24 anys, nascut a Romania i veí de Lleida, i una jove de dinou anys i veïna de Lleida. En aquest sentit, els agents van comprovar que a A.A., li constava en vigor un ordre de no apropament a la seva parella, emes pel Jutjat Penal de Lleida.

 

Finalment, la mare del jove va decidir presentar-se a les dependències municipals de la Guàrdia Urbana de Lleida i va mostrar el seu interès per denunciar el seu fill, fet que, finalment, va executar. Segons han informat des de la Urbana de Lleida, la dona va presentar denúncia contra el seu fill per amenaces i agressions continuades, ja que la de dissabte no va ser l'única vegada que el jove havia agredit la seva mare durant discussions al domicili familiar. Davant això, els agents de la Guàrdia Urbana de Lleida el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar, un delicte de trencament de condemna, i van iniciar les diligències corresponents.