Detingut a Lleida per intentar matar la seva exparella i conduir sota els efectes de l’alcohol

Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida amb mascareta

La Guàrdia Urbana va detenir el jove | ACN

Una dona es va personar el passat dia 26 de setembre al voltant de les 5.00 hores de la matinada a les dependències de la Guàrdia Urbana de Lleida manifestant que la seva exparella l'havia agredit amb un ganivet de grans dimensions, amb la clara intenció de matar-la, i l'havia amenaçat de mort.

 

Davant aquesta situació, i un cop recollida la corresponent denuncia, els agents van poder localitzar la seva exparella al carrer Ferran el Catòlic amb el seu vehicle enmig d'una rotonda. Segons expliquen, aquest hauria xocat contra un arbre i dos senyals en sortir-se de la via i trobant-se enmig de la rotonda, ixò no obstant, es va negar a realitzar-se prova d'alcoholèmia.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Detingut per diversos delictes

Seguidament, la patrulla  va procedir a la detenció de F.A.S.S. de 54 i veí de Lleida pels delictes següents: homicidi dolós en grau de temptativa, maltractament en l'àmbit de la llar, negativa a sotmetre's a les proves, conduir sota els efectes de l'alcohol i amenaces envers la seva exparella. Cal destacar que la policia va localitzar en el lloc dels fets un ganivet d'uns 30 cm, i que la víctima, la qual presentava diverses ferides de diversa consideració, va ser atesa a l'hospital Arnau de Vilanova i donada d'alta posteriorment. El vehicle de l'autor va ser traslladat al dipòsit municipal de vehicles.