Sense Categoria

Detingut a Lleida acusat d’agredir dos agents de la Guàrdia Urbana quan l’intentaven fer fora del Pal·las

Avatar
  • juliol 25, 2018
  • 4 min read
Detingut a Lleida acusat d’agredir dos agents de la Guàrdia Urbana quan l’intentaven fer fora del Pal·las

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest dilluns a la plaça la Paeria de Lleida, concretament a l'edifici municipal Pal.las en rebre un avís del conserge que havia un individu causant aldarulls i no volia marxar del lloc. Els agents van identificar el jove de 25 anys, nascut a Guinea i veí de Lleida, i li van requerir perquè marxes de l'edifici ja que els tràmits que volia fer no s'efectuaven en el mateix i que estava tancat al públic, manifestant que no marxava mostrant una actitud agressiva. Segons han explicat des de la Urbana de Lleida, en negar-se a sortir els agents el van acompanyar a la porta, moment en que aquest es va resistir a sortir i va donar un cop de puny a uns dels agents i va agafar pel coll a l'altre. Davant això, els agents van detenir a M.D., com a presumpte autor d'un delicte de violació de domicili jurídic i atemptat a agents de l'autoritat, i van iniciar les diligències corresponents.

 

Altres importants actuacions de la Urbana

Altres dels serveis que ha dut a terme la Guàrdia Urbana de Lleida en els darrers dies també tenen especial rellevància en tractar-se de violència de gènere. Concretament, el passat dissabte dia 21 a les 14.00 hores, un avís d'una dona manifestant que el seu fill l'havia amenaçat i agredit i s'havia endut el vehicle de la seva propietat sense permís. Davant les preguntes dels agents, la dona va facilitar la matrícula i model del vehicle i va comunicar que el seu fill tenia intenció d'anar a les piscines de Sucs. Seguidament, la Guàrdia Urbana va realitzar una alerta general a tot el servei, i una patrulla va interceptar el vehicle a les 14.40 hores al carrer Alcalde Rovira Roure. Una vegada aturat, van poder comprovar que a l'interior anava el conductor identificat com A.A., de 24 anys, nascut a Romania i veí de Lleida, i una jove de dinou anys i veïna de Lleida. Els agents van comprovar que a A.A., li constava en vigor un ordre de no apropament a la seva parella, emes pel Jutjat Penal de Lleida. Finalment, la dona va presentar denúncia contra el seu fill per amenaces i agressions continuades, ja que la de dissabte no va ser l'única vegada que el jove havia agredit la seva mare durant discussions al domicili familiar. 

 

Paral·lelament, una patrulla es va dirigir la matinada de dilluns al carrer Pius XII de Lleida en rebre un avís que en un pis s'escoltaven crits d'una baralla i una dona que demanava auxili. En arribar al lloc, un home identificat com a K.E.B.C., de 25 anys i nascut a Veneçuela, va requerir els agents i va explicar que havia discutit amb la seva dona que havia sortit del pis corrent i que s'havia amagat al pis d'un veí. Tot seguit, els agents es van personar al pis del veí i van parlar amb la dona la qual va confirmar que havien discutit però que el seu home l'havia agredit a ella i al seu fill menor agafant-los pel coll, i per tal motiu s'havia refugiat al pis del veí. Els agents van sol·licitar una ambulància i el servei sanitari va confirmar les lesions. Davant això, els agents van detenir a K.E.B.C., com a presumpte autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar i van iniciar les diligències corresponents.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *