Enxampat un jove a la Val d’Aran per vendre marihuana i psicofàrmacs

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 19 anys de Betren, a Vielha e Mijaran, que, presumptament, venia marihuana i medicaments a altres joves de la comarca.

 

De la investigació dels fets es desprèn que distribuïa diferents tipus de fàrmacs i psicofàrmacs, principalment analgèsics i narcòtics, sense cap mena de control mèdic ni farmacèutic. Els efectius policials van dur a terme una entrada i perquisició al seu domicili aquest dimarts on, a banda d'una bàscula de precisió i restes de material vegetal de marihuana, van localitzar 170 comprimits de 9 medicaments diferents. Per tot plegat, se l'acusa d'un delicte contra la salut pública i un cop ha passat a disposició judicial aquest dimecres, ha quedat en llibertat amb càrrecs.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Imatge de psicofàrmacs

Detingut un jove de 19 anys a la Val d'Aran per vendre marihuana i psicofàrmacs sense cap control mèdic | Mossos

 

Durant l'escorcoll, els agents també van trobar una agenda amb anotacions des de l'any passat de vendes i compres d'aquestes medicines. La investigació continua oberta per tal de determinar-ne la procedència d'aquests, ja que aquest tipus de fàrmacs només es poden aconseguir per estricta prescripció mèdica.