Sense Categoria

Detingut un jove a Lleida que amenaçava la gent amb ganivet pel carrer

Avatar
  • setembre 18, 2018
  • 2 min read
Detingut un jove a Lleida que amenaçava la gent amb ganivet pel carrer

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest dilluns a les 19.35 hores de la tarda a la plaça del Treball en rebre diversos avisos sobre un jove que portava un ganivet a la mà i mostrava una actitud amenaçant amb els vianants i la gent asseguda a les terrasses dels establiments de la zona. En arribar els agents al lloc, aquest jove havia entrat dins d'un immoble del carrer d'Alfred Perenya i aquests van comprovar que havia pujat a la teulada de l'edifici des d'on llançava objectes al carrer.

 

Finalment els agents van poder reduir-lo, tot i que aquest jove va donar diverses empentes als agents i va mantenir una actitud molt nerviosa i agressiva. Davant els fets, els agents van detenir aquest jove, identificat com a A.B., de 18 anys i nascut al Marroc, com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces, d'atemptat contra els agents, de danys i de lesions lleus. Els agents van traslladar A.B. a l'hospital Arnau de Vilanova on van decidir el seu trasllat a l'Hospital de Sant Maria on va quedar ingressat.

 

Altres actuacions de la Urbana en les darres hores a Lleida

Aquest dimarts a les 11.35 hores del matí, una patrulla de la Guàrdia Urbana de paisà que es trobava al Parc de Santa Cecília de Lleida ha observat un individu que passejava amb un gos de raça potencialment perillosa, el qual anava solt i sense morrió. Els agents han identificat aquest individu, de 47 anys i de nacionalitat espanyola, i en ser requerit aquest ha reconegut que no tenia la llicència necessària per portar aquests tipus de gossos.

 

Al lloc s'ha presentat el propietari del gos, que ha mostrat la seva llicència municipal però no ha mostrat l'assegurança obligatòria. Davant això, els agents han fet les denúncies corresponents per portar el gos sense lligar, sense morrió i sense tenir la llicència ni l'assegurança obligatòries pels gossos de raça potencialment perillosa.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *