Detingut un jove a Lleida per arrencar una cadena d’or a una dona i, posteriorment, intentar robar una bicicleta

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest dimarts al carrer Roca Labrador de Lleida en rebre un avís d'un robatori a una dona. Un cop al lloc, la dona va denunciar als agents que un jove li havia arrencat amb violència una cadena d'or i l'havia fet caure a terra. Els agents amb la descripció d'aquest noi van iniciar la seva recerca. Poc després, a les 21.25 hores, van anar al carrer Vila de Foix en rebre un avís d'una temptativa de robatori d'una bicicleta. Els agents van comprovar que dues persones tenien retingut un jove, que coincidia amb la descripció donada del robatori a la dona.

 

El propietari de la bicicleta va denunciar als agents que havia vist aquell jove que agafava la seva bicicleta i sortia corrents en direcció a l'avinguda de Blondel i ell amb l'ajuda d'un amic l'havien aturat. Tot seguit, els agents van identificar aquest jove com a V.M., de 19 anys i nascut a Romania.

 

En l'escorcoll, els agents li van trobar la cadena d'or sostreta a la dona i una bosseta que contenia una substància vegetal que presumptament era marihuana. Van comissar aquesta substància i van fer les diligències corresponents per tinença de substàncies estupefaents. Davant les denúncies els agents van detenir V.M. com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i/o intimidació i un delicte lleu de furt.