Detingut un home a Lleida per agredir amb un cop de puny a un agent de la Urbana

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest dimarts passades les 21.00 hores de la nit a la plaça de Sant Joan de Lleida en rebre un avís d'un robatori en una botiga de roba per part d'un grup de cinc persones. En arribar al lloc, un responsable de l'establiment va informar els agents que havien vist alguns dels autors a l'avinguda Francesc Macià. Tot seguit, van anar al lloc i van observar dos treballadors de la botiga que estaven amb un individu el qual en veure els agents va sortir corrents mentre els treballadors els indicaven que era un dels autors del robatori. Els agents van iniciar la persecució mentre el requerien perquè s'aturés però aquest va fer cas omís fins que al carrer Paer Rufes es va llançar sobre un dels agents i el va colpejar fent-lo caure a terra.

 

Els agents van poder reduir aquest individu i el van identificar com a C.N., de 25 anys, nascut a Romania i veí de Barcelona. Un responsable de la botiga va denunciar que havia sorprès C.N. quan intentava sostreure el dispositiu de seguretat d'una armilla i que poc després juntament amb els altres individus havia intentat emportar-se una altra armilla sense pagar, la qual havien pogut recuperar tot i que van sostreure una bossa de mà. Davant els fets, els agents van detenir C.N. com a presumpte autor d'un delicte de furt i d'atemptat contra els agents i van iniciar les diligències corresponents.

 

Un detingut a Lleida per un robatori amb força

D'altra banda, aquesta matinada una patrulla de la Guàrdia Urbana que circulava per l'avinguda Prat de la Riba de Lleida ha observat un establiment comercial que tenia la porta violentada amb un forat gran al vidre. Els agents han entrat en aquest local, un bar-cafeteria, i en inspeccionar l'interior han trobat amagat a la cuina un individu, al qual han identificat com a J.B.L., de 52 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida.

 

Els agents han comprovat que al costat de la porta d'entrada trencada hi havia una barra de ferro i la caixa enregistradora estava oberta i buida. En l'escorcoll li han trobat una llanterna i 37 euros en bitllets i monedes a la butxaca que podria haver sostret de la caixa. S'ha localitzat un responsable del local que ha confirmat que li faltaven diners de la caixa. Davant els fets, els agents han detingut J.B.L. com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força i han iniciat les diligències corresponents.