Detingut un home per agredir un conductor de bus a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar el passat divendres al migdia a l'avinguda de l'Alcalde Rovira Roure de Lleida, en rebre un avís d'una agressió a un conductor d'un autobús urbà. Els agents van observar a terra l'individu, presumpte agressor, al que un ciutadà tenia retingut perquè no marxés. Aquest ciutadà, un agent mosso d'esquadra fora de servei, va veure l'agressió i va actuar per evitar que continues donant cops de puny al conductor, el qual presentava ferides a la cara. Els agents van comprovar que aquest individu anava indocumentat i segons les dades que va donar el van identificar com a M.Y., de 34 anys i nascut al Marroc. Davant la denúncia del conductor els agents van detenir aquest individu, M.Y., com a presumpte autor d'un delicte de lesions.

 

D'altra banda, la passada matinada una patrulla ha anat al carrer Baró de Maials de Lleida en rebre un avís de sorolls. Un cop al lloc, els agents no han pogut comprovar els sorolls però han observat un individu que tenia diverses motxilles i una maleta d'eines. Els agents han identificat aquest individu com a F.A.R., de 18 anys i de nacionalitat espanyola, i han vist que tenia un tall que sagnava en una mà. Tot seguit, molt a prop, han comprovat que hi havia un vehicle comercial estacionat amb un vidre trencat i restes de sang a l'interior, a més el seu anagrama coincidia amb el de la maleta que portava F.A.R.. Atès la gran quantitat d'objectes que portava, els agents han iniciat la recerca i han comprovat que als voltants del lloc hi havia cinc vehicles estacionats forçats.

 

En localitzar els propietaris d'alguns d'aquests vehicles, aquests han reconegut com a seus molts dels objectes que portava a sobre F.A.R., el qual els havia sostret de l'interior dels seus vehicles. Finalment els agents han comprovat que F.A.R. tenia en vigor una ordre de recerca i detenció d'un jutjat de Lleida amb motiu de robatori amb força en interior de vehicle. Davant els fets, els agents han detingut F.A.R. com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força en interior de vehicles i en compliment de l'ordre de recerca i detenció judicial.