Detingut per amenaçar un home a Lleida amb un ganivet de 15 centímetres

Una patrulla de la Guàrdia Urbana ha anat aquest matí a la plaça de l'Ereta de Lleida en rebre un avís d'una baralla entre dos individus, un dels quals portava una arma blanca. Els agents han localitzat els dos individus implicats a la baralla, que es trobaven separats, i han identificat el presumpte agressor com a O.T., de 43 anys i nascut a Mali.

 

Segons ha denunciat l'altre individu i amb la informació donada pels testimonis, sembla que O.T. havia amenaçat l'altre individu amb un ganivet, d'uns 15 centímetres de fulla. Davant això, els agents han detingut O.T. com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces amb arma blanca, han comissat el ganivet i han iniciat les diligències corresponents.

 

Un altre detingut per dur una arma blanca

D'altra banda una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar a mitjans del mes de setembre de la tarda a la plaça del Treball de Lleida en rebre diversos avisos sobre un jove que portava un ganivet a la mà i mostrava una actitud amenaçant amb els vianants i la gent asseguda a les terrasses dels establiments de la zona. En arribar els agents al lloc, aquest jove havia entrat dins d'un immoble del carrer d'Alfred Perenya i aquests van comprovar que havia pujat a la teulada de l'edifici des d'on llançava objectes al carrer.

 

Finalment els agents van poder reduir-lo, tot i que aquest jove va donar diverses empentes als agents i va mantenir una actitud molt nerviosa i agressiva. Davant els fets, els agents van detenir aquest jove, identificat com a A.B., de 18 anys i nascut al Marroc, com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces, d'atemptat contra els agents, de danys i de lesions lleus. Els agents van traslladar A.B. a l'hospital Arnau de Vilanova on van decidir el seu trasllat a l'Hospital de Sant Maria on va quedar ingressat.