Detingut per agredir i intentar robar un guardia urbà fora de servei a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar el passat dissabte al carrer Ramon Soldevila de Lleida en rebre un avís d'un agent fora de servei que tenia retingut l'autor d'un robatori amb violència. Un cop al lloc, els agents van comprovar que aquest agent havia estat víctima del robatori del seu telèfon mòbil, el qual va explicar que dos joves li havien donat una forta empenta, llançant-lo a terra i llavors li havien sostret el seu telèfon mòbil, havien sortit corrents i ell els havia seguit fins que havia pogut retenir un d'ells, el qual portava encara el telèfon sostret a la mà.

 

Els agents van identificar aquest individu com a R.M., de 18 anys, nascut al Marroc i veí de Lleida i davant els fets, el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i/o intimidació.

 

Més detinguts el mateix dissabte a Lleida

Paral·lelament, el  mateix dissabte a les 21.00 hores del vespre una patrulla de la Urbana va observar un jove al carrer Veguer de Carcassona de Lleida el qual era sospitós de ser l'autor d'un robatori amb força en interior de vehicle al carrer Sant Martí denunciat aquell mateix dia. Els agents el van aturar i el van identificar com a F.A.R., de 18 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, i en l'escorcoll li van trobar un tornavís, un IPOD amb el cable USB, una bateria portàtil i un comandament a distància. A la denúncia constava que havien sostret de l'interior del vehicle un IPOD amb el seu cable que coincidia amb el que portava F.A.R. a sobre.

 

Davant això, els agents van detenir F.A.R. com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força en interior de vehicle i van iniciar les diligències corresponents. En l'escorcoll els agents també li van trobar un embolcall amb una substància vegetal que semblava marihuana i van fer el comís de la mateixa i les diligències corresponents per tinença de substàncies estupefaents.