Sense Categoria

Detingut a Lleida acusat de maltractar a l’ex parella

LleidaDiari
  • juliol 13, 2016
  • 2 min read
Detingut a Lleida acusat de maltractar a l’ex parella

Detingut a Lleida acusat de maltractar a l’ex parella| Redacció – Fotografia: lleidaalminut.com

 

La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut aquest dimecres, dia 13 de juliol, a les 00.10 hores, un home de 29 anys, J.G.Z., nacionalitat espanyola i veí de Lleida, per un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar, després de la denúncia de la sexa ex parella.

Els fets han tingut lloc de matinada. Una patrulla de la Policia local s'ha dirigit a l’avinguda Valencia amb l’avinguda Estudi General en rebre un avís que havia una discussió de parella entre un noi i una noia. Els agents han observat que un turisme marca Mercedes tallava el pas a un altre turisme marca Nissan, i que a la porta del conductor del vehicle Nissan es trobava un jove en actitud agressiva i amenaçadora cap a la conductora del mateix. La noia, per la seva part, es trobava espantada i plorant per la presència del jove, i ha comunicat als agents que aquest era la seva ex parella, i que feia una setmana que l’estava perseguint i amenaçant. 
 
Tot seguit els agents han identificat a J.G.Z. i l’han detingut per un presumpte delicte de maltractament en l’àmbit de la llar, iniciant les diligències judicials corresponents. 

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *