Detingudes quatre persones per robar vuit caixes regal valorades en 1.379 euros

Detingudes quatre persones per robar vuit caixes regal valorades en 1.379 euros| Redacció – Fotografia: Mossos d’Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 8 de febrer quatre persones, veïnes de Mollerussa i Lleida, originaris de Romania, com a presumptes autors d'un delicte de furt. En total, van sostreure vuit caixes regal de viatges, valorades en 1.379 euros.

El passat divendres 5 de febrer, el responsable d'una botiga d'aliments gourmet de la Zona Alta de Lleida, va veure com dues parelles entraven a l'establiment i marxaven poc després amagant-se objectes sota la roba. El botiguer va alertar als mossos i va facilitar la descripció d'aquestes persones.
 
A última hora de la tarda del mateix dia, una patrulla de mossos va veure circulant pel carrer Joan Baget un turisme ocupat per quatre persones que coincidirien amb els presumptes furtadors.
 
El agents van fer un seguiment del vehicle fins que el van poder aturar a l'Avinguda Pius XII. Els mossos van identificar les quatre persones, dos homes i dues dones d'entre 29 i 43 anys d'edat, i va resultar que ja els constava antecedents per furts.
 
En escorcollar el vehicle els agents van localitzar 8 caixes regal de viatges, una botella de licor i nombroses tauletes de xocolata. No van aportar cap comprovant de compra però van manifestar que els tenia una altra persona. Davant els fets es van traslladar a la comissaria de Lleida on es van requisar tots els objectes i es van identificar plenament, amb la comprovació dels domicilis manifestats, per si les gestions posteriors confirmessin que es tractava de material furtat.
 
L'endemà es van fer gestions i va resultar que, efectivament, la botella de rom l'havien furtat de la botiga, les tauletes de xocolata havien estat furtades en un supermercat del carrer Unió i les caixes regal de viatges d'una botiga de Rambla d'Aragó de Lleida.
 
Els agents van recollir les tres denúncies i va resultar que el valor total de les caixes regal era de 1.379 euros.
 
Un cop van declarar a comissaria van quedar en llibertat amb càrrecs, amb l'obligació de presentar-se davant l'autoritat judicial quan siguin requerits.