Detinguda una veïna de Lleida per apunyalar al coll la seva parella

Detinguda una veïna de Lleida per apunyalar al coll la seva parella| Text i fotografia: ACN

 

Una baralla entre una parella a Lleida ha acabat amb l'home ingressat a l'hospital Arnau de Vilanova per una punyalada al coll. S'ha detingut la presumpta agressora però els Mossos no descarten arrestar també la víctima de l'apunyalament per haver causat lesions prèviament a la dona. 

Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, la parella ja tenia antecedents d'episodis de violència de gènere i fins i tot l'any passat hi havia hagut una ordre d'allunyament que prohibia a l'home acostar-se a la seva parella. No obstant això, tots dos vivien junts a un pis del número 34 del carrer del Carme de Lleida, en ple centre de la ciutat, on aquest dissabte a la tarda va tenir lloc l'agressió.
 
Els fets van passar poc abans de les sis de la tarda en el transcurs d'una discussió entre la parella. La dona, de 32 anys i nacionalitat espanyola, presumptament va clavar tres vegades un ganivet a l'home i li va causar ferides al coll i a l'esquena. La víctima, de 28 anys i d'origen argentí, va sortir sagnant al carrer per demanar ajuda i els serveis sanitari el van traslladar a l'hospital Arnau de Vilanova, on continua ingressat però no es tem per la seva vida.
 
Abans d'anar a la comissaria la dona també va ser atesa de diversos talls en un centre d'atenció primària, el CAP de Rambla de Ferran. Per això els Mossos no descarten detenir també l'home quan li donin l'alta com a presumpte autor d'aquestes lesions.
 
Els agent que es van desplaçar fins al lloc dels fets van prendre declaració a diversos testimonis i van recollir mostres de sang. El carrer del Carme és un dels eixos comercials del centre de Lleida i el desplegament d'ambulàncies i policia va generar molta expectació.