Detenen un dels dos encaputxats que van atracar un supermercat de Lleida amenaçant els empleats amb ganivets

Detenen un dels dos encaputxats que van atracar un supermercat de Lleida amenaçant els empleats amb ganivets| ACN – Fotografia: Mossos d’Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra busquen el segon dels dos atracadors que aquest dijous a la tarda van assaltar un supermercat del barri de Cappont de Lleida amenaçant els empleats amb ganivets. Els lladres van aconseguir emportar-se una de les caixes enregistradores. 

L'atracament va tenir lloc poc després de les cinc de la tarda i al voltant de les set la policia va aconseguir detenir un dels presumptes assaltants. També van recuperar un ganivet i un passamuntanyes.
 
En concret, l'assalt va tenir lloc al supermercat situat al número 6 de l'avinguda València, al barri de Cappont de Lleida. Segons han explicat els Mossos, cap a un quart de sis de la tarda dos homes amb la cara tapada amb passamuntanyes van entrar a l'establiment i després d'intimidar els dos empleats amb ganivets van fugir amb la recaptació.
 
Els Mossos, amb el suport de la Guàrdia Urbana de Lleida, va muntar un dispositiu de recerca que va permetre detenir dues hores després un dels presumptes encaputxats a l'avinguda Francesc Macià. Es tracta d'un noi de 23 anys veí de Ponts.
 
La investigació continua oberta per intentar localitzar el segon implicat.