Preocupació per una sèrie de robatoris en botigues de Tàrrega

La Policia Local de Tàrrega ha detingut durant els últims dies fins a tres persones per presumptes delictes de furts de productes alimentaris en supermercats de la ciutat. Al mateix temps també s’han cursat unes altres tres denúncies per fets similars (les detencions i les denúncies es duen a terme a partir de l’import dels productes sostrets). Es dona el cas que tots els furts detectats s’han produït a la zona comercial situada a l’est del nucli urbà. A més, les vigilàncies de paisà per part dels agents han estat determinats per poder localitzar i interceptar els presumptes delinqüents.

 

El passat dijous 17 de novembre, a les 11:50h, la Policia Local de Tàrrega rep un avís d’un supermercat ubicat a l’est del nucli urbà alertant d’un home que intenta furtar productes. Els agents s’hi desplacen i intercepten l’home dins un vehicle a l’aparcament d’un altre supermercat de la zona. Aquesta persona du productes alimentaris presumptament sostrets per valor de 90 euros. Una estona després, a la carretera del Talladell, es localitzen dues dones que guarden vincles amb l’esmentat home. Totes tres persones, de nacionalitat romanesa i amb domicili a Ripollet, són denunciades per presumpte delicte de furt i es retornen els productes al supermercat.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

A les 12:30h del dijous 17 de novembre, el mateix supermercat avisa la Policia Local que les treballadores han frustrat un intent de furt per part d’un altre home. Els agents el detecten, l’identifiquen i l’escorcollen sense trobar res. Agents de paisà el continuen vigilant i l’intercepten una estona després en entrar dins un vehicle, dins el qual hi ha aliments de diversos establiments per valor de 500 euros. Es procedeix a la detenció de l’home, de nacionalitat romanesa, per presumpte delicte de furt (es practica detenció, ja que els productes sostrets superen els 400 euros de valor).

El divendres 18 de novembre, a les 13h, la Policia Local detecta un vehicle a l’aparcament de la plaça de Riambau domiciliat a Montcada i Reixach, la personal titular del qual té antecedents per furts i robatoris amb violència. Tres agents realitzen un servei de vigilància de paisà i localitzen a la zona dues dones en actitud sospitosa. Quan es disposen a marxar del lloc són interceptades i es comprova que a l’interior del vehicle porten aliments presumptament furtats per valor de més de 1.200 euros. Les dues dones, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Ripollet, són arrestades per presumpte delicte de furt. També es comprova que tenen antecedents per fets similars. Els productes són retornats als establiments i es trasllada el vehicle al dipòsit municipal.