Detingut un menor a Lleida per agredir a tres joves i causar danys en vehicles estacionats

Una patrulla de la Guàrdia Urbana s'ha dirigit aquesta matinada al carrer Ivars d'Urgell de Lleida en rebre un avís del vigilant de seguretat d'un establiment d'oci, comunicant que havia un jove molt alterat que donava cops als vehicles estacionats i havia agredit posteriorment a tres joves que estaven fent cua per entrar al local.

 

Els agents en arribar al lloc han observat al pàrquing de la zona terrissa de l'establiment dos joves que s'estaven barallant i han separat dues parts havent de reduir a un d'ells que oferia resistència i intentava agredir als agents. Seguidament els agents han identificat a l'agressor, un jove de quinze anys, nascut a Marroc i veí de Lleida, el qual segons les manifestacions dels testimonis i les víctimes, havia produït danys donant cops de peu i pujant sobre el sostre de dos vehicles estacionats, i havia agredit a dues noies i un noi amb cops de puny i llançant-los a terra.

 

Les víctimes de nacionalitat espanyola i veïns de Lleida han sofert lesions lleus i han estat traslladats en ambulància a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. Davant això, els agents han detingut a A.H., com a presumpte autor dels delictes de lesions, danys i resistència i desobediència als agents de l'autoritat, iniciant posteriorment les diligències penals adients.

 

Altres actuacions importants de la Urbana

Una altra de les actuacions destacades d'aquesta setmana a Lleida per part de la Guàrdia Urbana ha estat la de la detenció d'un home per agredir la seva parella. Els fets van tenir lloc divendres passat a les 23.00 hores de la nit al carrer Passeig de Ronda de Lleida en rebre un avís d'un ciutadà que informava que havia vist com un home cridava al balcó d'un domicili i agafava pel coll de forma violenta a una dona i la ficava a dins del pis. Els agents van arribar al lloc i van pujar fins al domicili on van escoltar persones dins del pis i una d'elles era una dona que cridava, trucant a la porta identificant-se com a policies i va obrir un home identificat com M.D., de 36 anys i nascut a el Senegal, que estava juntament amb una dona.

 

Els agents van observar que la dona de 29 anys i nacionalitat espanyola, tenia unes marques al coll que presumptament coincidien amb els fets descrits anteriorment. Aquesta va manifestar als agents que havia tingut una discussió amb la seva parella i que l'havia agafat pel coll i llançat contra la paret. Seguidament els agents van acompanyar a la dona a un centre de salut. Davant la denúncia de la dona, els agents van detenir a M.D., com a presumpte autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar i van iniciar les diligències corresponents.