Detingut un home per amenaçar amb un ganivet la seva mare i germana a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest dilluns a les 20.25 hores del vespre al barri del Secà de Sant Pere de Lleida en rebre un avís d'un altercat en un habitatge. Un cop al lloc, els agents van trobar una dona i una nena de nou anys a les escales d'un immoble molt alterades. La dona va denunciar als agents que el seu fill les havia amenaçat amb un ganivet, a elles i també a la seva parella, i que aquest estava encara al seu pis. Tot seguit, els agents van pujar al pis i els va obrir la parella de la dona el qual va manifestar els mateixos fets i els va indicar el menjador on es trobava el jove.

 

Els agents van comprovar que aquest jove, identificat després com a K.D., de 31 anys i nascut a el Senegal, tenia al seu costat un ganivet d'uns vint centímetres de fulla que els agents van comissar. Davant la denúncia de la dona i del seu home els agents van detenir K.D. com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces i van iniciar les diligències corresponents.

 

Altres casos d'agressió a Lleida

En aquest sentit, cal recordar que el passat mes de juliol la Guàrdia Urbana de Lleida va rebre un avís d'una dona manifestant que el seu fill l'havia amenaçat i agredit i s'havia endut el vehicle de la seva propietat sense permís. A més a més, la dona va informar els agents que el jove anava acompanyat de la seva parella de la qual li constava un ordre de no apropament. Davant les preguntes dels agents, la dona va facilitar la matrícula i model del vehicle i va comunicar que el seu fill tenia intenció d'anar a les piscines de Sucs.

 

Seguidament, la Guàrdia Urbana de Lleida va realitzar una alerta general a tot el servei, i una patrulla va interceptar el vehicle a les 14.40 hores al carrer Alcalde Rovira Roure.Una vegada aturat, van poder comprovar que a l'interior anava el conductor identificat com A.A., de 24 anys, nascut a Romania i veí de Lleida, i una jove de dinou anys i veïna de Lleida. En aquest sentit, els agents van comprovar que a A.A., li constava en vigor un ordre de no apropament a la seva parella, emes pel Jutjat Penal de Lleida.

 

Finalment, la mare del jove va decidir presentar-se a les dependències municipals de la Guàrdia Urbana de Lleida i va mostrar el seu interès per denunciar el seu fill, fet que, finalment, va executar. Segons han informat des de la Urbana de Lleida, la dona va presentar denúncia contra el seu fill per amenaces i agressions continuades, ja que la de dissabte no va ser l'única vegada que el jove havia agredit la seva mare durant discussions al domicili familiar. Davant això, els agents de la Guàrdia Urbana de Lleida el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar, un delicte de trencament de condemna, i van iniciar les diligències corresponents.