Comarques

Última hora: Detecten un cas de grip aviària en una granja d’indiots de les Garrigues

S’està a l’espera de la contranàlisi del govern espanyol

Marta Romera
  • febrer 10, 2023
  • 1 min read
Última hora: Detecten un cas de grip aviària en una granja d’indiots de les Garrigues

El Departament d’Acció Climàtica investiga un possible cas de grip aviària en una granja d’indiots d’Arbeca, a les Garrigues. Falta ara la contranàlisi del govern espanyol per confirmar la primera anàlisi positiva fet per la Generalitat. Aquest positiu obligaria a sacrificar les aus de les explotacions que hi ha en un radi de tres quilòmetres.

 El departament es reuneix aquest matí amb el sector a la seu que té a Lleida. En aquesta reunió, presidida per la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes, hi ha també membres dels sindicats agraris i de la subdelegació del govern espanyol. L’últim cas en una granja va ser el 2017 a les comarques gironines, i en aquell cas afectava ànecs d’engreix.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *