Sense Categoria

Detectat un brot de coronavirus a l’Hospital Santa Maria de Lleida

LleidaDiari
  • desembre 15, 2020
  • 2 min read

Detectat un brot de coronavirus a l'Hospital Santa Maria de Lleida amb almenys 11 positius | LleidaDiari.cat

L'Hospital de Santa Maria de Lleida ha detectat un brot de coronavirus amb almenys 11 persones contagiades, entre pacients i treballadors, segons han confirmat des del centre a l'ACN, sense donar més detalls.

 

Segons informa el diari Segre, però, el brot s'hauria registrat a la primera planta de l'hospital i afectaria almenys 17 persones (11 pacients i 6 treballadors). Des del centre s'estarien fent PCR per detectar més possibles casos.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Altres brots importants a la demarcació

La demarcació de Lleida està patint unes difícils setmanes amb relació a la segona onada de Covid-19. El brot que més preocupa i que ja ha posat fi a la vida de més d'una cinquantena de persones és el de la residència Fiella de Tremp, al Pallars Jussà. En aquest sentit, la justícia i el Govern investiguen si la direcció del centre va fer acomplir tots els protocols necessaris anti Covid.

 

Per a valorar la situació actual, la consellera de Salut, Alba Vergés, oferirà aquest dimarts al migdia una roda de premsa telemàtica. D'altra banda, la setmana passada també es va confirmar un brot de coronavirus en la residència Mare Janer de Cervera. En aquest cas no s'han hagut de lamentar morts, però sí que s'han aïllat de forma adequada les persones positives.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *