Desviaments de trànsit amb motiu de la XIV Cursa dels Templers a Lleida

Imatge del plànol

Desviaments de trànsit amb motiu de la XIV Cursa dels Templers | LleidaDiari.cat

Lleida acull aquest diumenge la XIV Cursa dels Templers, una prova atlètica competitiva que transcorre per carrers cèntrics de la nostra ciutat, amb dos recorreguts de 10 i 3 km, i una alta participació d'atletes. La sortida i arribada de la prova està situada en el Castell dels Templers, ubicat al Turó de Gardeny.

 

La cursa, que està previst que s'iniciï a les 10.30 hores per finalitzar a les 12.00 hores del migdia, té marcat un itinerari que, sortint del Castell dels Templers, transitarà pels carrers Galileu Galilei, Charles Darwin, Onze Setembre, Cardenal Cisneros, passeig de Ronda, avinguda Rovira Roure, plaça Ricard Vinyes, avinguda Prat Riba, avinguda Alcalde Porqueres, plaça Europa, i donar el tomb pel passeig de Ronda, avinguda Rovira Roure, Onze Setembre, avinguda Rovira Roure, Passeig de Ronda, Joc de la Bola, Ferran El Catòlic, Cardenal Cisneros, Galileu Galilei i Castell dels Templers.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Desviaments

Per poder facilitar i garantir el muntatge de la infraestructura de sortida i arribada, la concentració i escalfament previ dels atletes participants i la seguretat del recorregut de la cursa, hi ha previstos els següents desviaments:

 

Cap a les 10 hores es tallarà el trànsit del carrer Galileu Galilei (accés a Gardeny) des de la plaça de l'Exèrcit, fins a la rotonda de connexió amb el carrer Charles Darwin, als efectes de garantir la seguretat dels participants de la cursa. Per accedir amb vehicle als estacionaments de l'esplanada superior de Gardeny, estarà permès fer-ho pel carrer Charles Darwin, fins 10 minuts abans que comenci la prova.

 

A partir de les 10.30 hores, es desviarà el trànsit del passeig de Ronda amb el carrer Acadèmia fins que el final de la cursa hagi arribat a la plaça Europa. (l'estimació està en uns 20 minuts de tall). També a partir de les 10.30 hores, es desviarà el trànsit de l'avinguda Prat de la Riba en la seva cruïlla amb Príncep de Viana, fins que el final de cursa hagi entrat al carrer alcalde Porqueres (l'estimació està en uns 15 minuts de tall).

 

Es tallarà el passeig de Ronda des de la plaça Europa

A partir de les 10.30 hores, es tallarà el passeig de Ronda des de la plaça Europa en sentit Saragossa, fins que final de Cursa entri a l'avinguda Rovira Roure. (L'estimació està en uns 25 minuts de tall). A les 10.30 hores es desviarà l'avinguda Rovira Roure a l'alçada de l'avinguda de Pinyana, de forma que tot el trànsit que accedeixi a Lleida procedent d'Osca, haurà d'entrar a la ciutat per l'avinguda Alcalde Porqueres. Aquest desviament es mantindrà fins que el final de cursa hagi entrat al carrer Joc de la Bola (l'estimació està en uns 40 minuts de tall).

 

Les recomanacions de la Guàrdia Urbana

Si bé, no són talls de trànsit prolongats en el temps, aquests afectaran vies importants de la nostra ciutat, i per l'hora de celebració de la cursa, el volum de trànsit que es mou en aquest tram horari per la nostra ciutat i concretament en la Zona Alta, es preveuen retencions puntuals en el passeig de Ronda, Balmes, Príncep de Viana i Alcalde Porqueres (sector Balàfia), que són les vies alternatives per creuar la ciutat de nord a sud mentre la cursa s'estigui celebrant.

 

Es recomana que entre les 10.30 i les 11.30 hores s'eviti circular pel circuit de Cursa amb el vehicle. Es recomana seguir les indicacions dels agents de la Guàrdia Urbana, Protecció Civil i Personal Auxiliar Habilitat per l'Organització, que són els que vetllaran per la seguretat dels corredors en el circuit de Cursa i per donar informació a la resta d'usuaris. Els autobusos de les línies que circulen per l'itinerari de cursa també seran desviats dels seus itineraris mentre aquest estigui afectat.

 

També et poden interessar…