Sense Categoria

Desviaments de trànsit amb motiu de la CX Cursa de Bombers de Lleida

LleidaDiari
  • abril 11, 2015
  • 3 min read
Desviaments de trànsit amb motiu de la CX Cursa de Bombers de Lleida

Desviaments de trànsit amb motiu de la CX Cursa de Bombers de Lleida| Redacció – Fotografia: Miki de Santiago

 

Lleida acull aquest diumenge la cinquena edició de la CX Cursa Bombers de Lleida, on hi participaran 3.500 persones. La marxa afectarà la circulació de vehicles, vianants i, també, de les línies d’autobusos, que seran desviades dels seus itineraris habituals. 

La Guàrdia Urbana, amb l’objectiu de facilitar el muntatge de la infraestructura de sortida i arribada, la concentració i l’escalfament previ dels atletes participants, així com per garantir la seguretat del recorregut de les dues curses, ha previst una sèrie de desviaments que s’iniciaran amb el tall de trànsit del vial interior dels Camps Elisis a les 08.00 hores. Concretament, els punts pels quals no es podrà circular seran la cruïlla de l’avinguda Alacant amb Eduard Velasco, Santa Cecília amb Eduard Velasco i Camí de Granyena amb avinguda Tarradelles.
 
A partir de les 09.15 hores s’aturarà el trànsit de forma progressiva a l’avinguda Garrigues, l’avinguda Estudi General i el Pont de Pardinyes sentit Polígon El Segre per tal d’instal·lar-hi els arcs inflables, els punts quilomètrics de referència i l’abalisament del circuit de cursa. També es reduirà a un sol carril de circulació l’amplada a l’altura del Pont Nou sentit interior de la ciutat, a l’alçada del carrer Jaume II i fins al carrer Alcalde Arenys, amb l’objectiu de compatibilitzar el pas dels corredors amb la circulació de vehicles d’entrada a Lleida.
 
Finalment, al voltant de les 10.00 hores es tallarà el trànsit de vehicles pel Pont Príncep de Viana i pel carrer Victòria Muñoz, una situació que es mantindrà fins que el final de la cursa entri al carrer Camí de Picos sobre les 11.30 hores aproximadament.
 
Recomanacions
La CX Cursa Bombers de Lleida s’iniciarà a les 10.00 hores i finalitzarà al voltant de les 11.30 hores, un període de temps que limitarà la circulació la zona del barri de Pardinyes delimitada pels carrers Roger de Llúria, avinguda Tortosa, Corregidor Escofet i Comtes d’Urgell, d’on només es podrà sortir, durant aquest període de temps, a través de l’avinguda del Segre.
 
Tot i que a mesura que l’activitat esportiva avanci s’anirà recuperant la normalitat, es recomana utilitzar el Pont dels Instituts per creuar el riu amb vehicle en sentit Bordeta entre les 09.30 i les 10.30 hores. Està previst que es pugui tornar a circular per l’eix avinguda de l’Estudi General – Pont Universitat i del d’avinguda Garrigues – Pont Vell a partir de les 10.30 hores i, posteriorment, pel Pont de Pardinyes direcció Polígon El Segre i pel Pont Príncep de Viana sobre les 11.30 hores, quan finalitzi la cursa. Els punts de tall de trànsit del vial interior dels Camps Elisis es mantindran fins que s’hagin acabat les tasques de desmuntatge de la infraestructura d’arribada, prop de les 14.00 hores.
 
La CX Cursa Bombers de Lleida és una activitat esportiva, organitzada per l’Associació Cultural Recreativa dels Bombers de Lleida, que convida a recórrer els carrers de la ciutat a corredors professionals i aficionats amb l’objectiu d’incentivar l’activitat física entre la ciutadania. En la primera cursa de 10 quilòmetres, els participats sortiran des de set calaixos diferents i optaran a quatre classificacions: absoluta, veterans (nascuts abans del 1965), bombers i persones amb cadira de rodes. La cursa de 5 quilòmetres únicament tindrà una classificació general. 

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *